Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A pasim bevalotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A pasim bevalotta hogy Bisex. Erre mit lehet mondani? Kort is írjatok lényszi!

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 20:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%

Azt, hogy keress egy valódi férfit! A nyúlbélát meg küldd el a p-be! :)

Mindenképpen ezt tanácsolom, de plusz érveim itt:

1. Eddig csak nők lehettek vetélytársak, most már a pasik is...? Ez hogyan fogja nehezíteni az önértékelési, megfelelési problémákat? Amik - biztosan - elérnek téged is.

2. Eddig nőgyógyászati szűrésen nem kellett feltétlenül arra id gondolnod, hogy nemi betegségekre is szűrjenek, most majd ez legyen az első...

3. Sokkal valószínűbb, hogy divat-biszex, mint hogy ténylegesen eredendően is vonzódna a saját neméhez - tehát, egy kis majom surmó, nem vagy neki elég szexi, vagy azt akarja veled éreztetni...

4. A pasid még inkább gyerek, mint férfi... Ebből sok egyéb is következik, ezt te tudod...

2016. febr. 29. 12:52
 12/32 anonim ***** válasza:
Azert kivancsi lennek, hogy az utcsonak a bi nokrol is ilyen megalazo a velemenye...?
2016. febr. 29. 12:56
 13/32 anonim ***** válasza:

12:

Akkor most szépen olvasd el a 10-es választ. A heteró nők leszarják a biszex nőket. Nincs róluk véleményük.

2016. febr. 29. 13:33
 14/32 anonim ***** válasza:

Nem a hetero nokre, hanem a fiuk velemenyere gondoltam!!

Ok hogy viszonyulnak a bi nokhoz!

2016. febr. 29. 14:31
 15/32 anonim ***** válasza:
13%
Szeretitek egymást?Attól még lehet ,hogy hűséges hozzád,nem biztos hogy megcsal nővel vagy férfival.
2016. febr. 29. 16:09
 16/32 anonim ***** válasza:
40%
#15: Akkor hogyan ébredt rá vajon a kis fütyi, hogy "biszex", ha nem csalta meg valakivel...?
2016. márc. 1. 11:00
 17/32 anonim ***** válasza:
48%
én nem sorolom magam sehová..a nőket szeretem,ők izgatnak,de nagyon.A bisex nők nagyon bejönnek..de ha nagyon tele van a zacsi akkor akár férfit is szivesen megszopatok,ha kell viszonzom is.Nem izgat,de az orgazmus a cél.Volt már hogy egy lány azt mondta bármire hajlandó,ha még egy pasit beveszünk,és egymást is szopjuk.neki miért ne lehetne izgató?
2016. márc. 4. 10:03
 18/32 anonim ***** válasza:
61%
én a második randinkon megmondtam,hogy biszex vagyok.negyedik éve élünk együtt,és két éve a feleségem és ha olyanunk van együtt járunk pasizni...
2016. márc. 4. 10:36
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Utcso!

Ti jofejek lehettek!

Tetszik...

2016. márc. 4. 12:14
 20/32 anonim ***** válasza:
Sajnállak kérdező.
2016. márc. 4. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!