Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érettebb hölyek véleményetek méretről?
Az idősebb nők jobban szeretik a nagy méretet, ezt én is megfigyeltem.
Egy kis tini még álszenteskedik, hogy neki nem kell, de azért 40 fölött már ez nem így megy, főleg ha több gyereket is szült (nekem is kb ekkora van és nem egyszer fordult már elő, hogy harangoztam, mert 3 gyerekes asszony volt, na most gondolj bele, hogy a férjének meg jóval kisebb volt, valami 12 centi, szerinted? jó hogy félrelépegetett)
Fura méret. A 18 centi túl hosszú, a 9 cm körméret (2,8 cm átló) meg túl vékonyka. Egyszer volt dolgom egy hasonló mérettel, fantasztikusan lehetett vele mélytorkozni.
Amúgy az én véleményem, hogy a hossz egyáltalán nem számít annyit, mint amennyire azt a férfiak gondolják. 13 centitől 18-ig majdnem mindegy, afölött meg már inkább hátrány. Vadulni nem nagyon lehet, muszáj óvatosnak lenni, ha nem akarsz fájdalmat, esetleg sérülést okozni. Ami fontos, az a vastagság. Én idősebb nő létemre elég szűk vagyok, de nekem olyan 4 centi (12, 13 centi körfogat) az, ami kellemesen kitölt, de még nem okoz fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!