Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, bennetek izgat, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bennetek izgat, ha a lábatok kényeztetnék/ik?

Figyelt kérdés

Konkrétan a lábfejetek. És a pasikat miért vonza ez? Ti hogyan vélekeztek róla? Persze attól is függ ki csinálja, milyen helyzetben, de most ezt ne nézzük, csak a tevékenységet.

Ha nem akartok levél tömeget válaszolhattok privátba is, nem ismerkedni akarok, csak a kérdés érdekel 19 F

2016. febr. 26. 23:33
 1/9 A kérdező kommentje:
perverz pasik is kímélhetnek
2016. febr. 26. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Van, akinek bejön és van, akinek nem.
2016. febr. 26. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem nem vonz egyáltalán, mondjuk kevés dolog indít be. Ez teljesen semleges, sőt inkább kellemetlen lenne, mert nagyon csikis vagyok:D Amúgy nem gondolom hogy szörnyű bűn a lábfétis, vagy annyira furcsa, de engem nem vonz. 18l
2016. febr. 26. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
1. Ezt felesleges volt még pluszban leírnod. 2. voltam, nem lány, nem kérek privátot. Nem, nincs szövegértelmezési problémám, de hát ez a helyzet, van olyan lány, akinek bejön és van, akinek nem, nincs ezen mit bonyolítani. Remélem, segítettem a válasszal.
2016. febr. 26. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:

A talpmasszást imádom, de itt kábé ki is fújt a dolog.

19/L

2016. febr. 26. 23:36
 6/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Konkrétan nem csak a lábfejem,de jól esik amikor a barátom egy finom testápolóval átmasszírozza az egész lábom.Annál istenibb érzés nincs,nagyon jól tud esni.

És ez nem őt izgatja,hanem nekem akar örömet okozni.

2016. febr. 26. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Én pasasként imádom szaglászni, nyalogatni, szopogatni a lányok lábujjait, talpait, arcba temetni, masszírozni testápolóval, vagy csak megnyálazva. Ahh, a női talpak mesések.
2016. febr. 26. 23:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Őszintén. Én, ha be vagyok indulva, nagyon erősen érzem a vonzalmat, vagy a szeretetet, csak akkor gondolok erre, addig nem izgat különösen a lábfej. És nem értem magamban ezt a reakciót.
2016. febr. 26. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem bizonyos határokon belül.18l
2016. febr. 27. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!