Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves extrém magas lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves extrém magas lányként ezekkel a nem normális vágyaimmal forduljak dilidokihoz, vagy fogadjam el őket?

Figyelt kérdés

Szóval lányhoz képest brutális a magasságom, egyik hülye tv műsortól fel is kerestek mert be akartak tenni a műsorba, és ez eléggé kikészít és emiatt elég furi vagyok több szempontból is, és a szexuális vágyaim is nagyon érdekesek.

Alacsony nagyon vékony, sokszor kopasz férfiakról szoktam fantáziálni, akik olyan esetlenek, szégyenlősek, nincs sok önbizalmuk, és arra vágyom hogy egy ilyen férfival legyek, és támaszt nyújthassak neki, pátyolgathassam, a mellemhez szoríthassam öleléskor, az ölembeültethessem, vigasztalgathassam, ilyesmi...

Szóval ez nagyon beteges szerintetek?

2016. febr. 26. 23:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
203 cm vagyok, erre egy ritka magas lánynak pont nem nála magasabb pasi kell... :DDDD
2016. febr. 27. 01:02
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 202 cm vagyok és eddig csak pici csajokkal voltam. Én meg arra lennék kíváncsi milyen egy magas csajjal.
2016. febr. 27. 07:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nem vagy olyan extrém magas, és ha az alkatod a saját véleményed szerint megfelelő akkor nyugodtan ismerkedhetsz. Bár az igaz, hogy sok pasi nem szereti ha nála látványosan magasabb a barátnője. Szerencsére ilyen veszélyben még nem voltam, mert 196 cm vagyok, de volt már kosaras barátnőm aki 1-2 centivel volt magasabb nálam.

Szóval próbálkozz.

A netes ismerkedésről meg annyit, hogy könyveb a saját perverzióidhoz vágyaidhoz passzoló partnert találni, mert arc nélkül ki merik mondani az emberek, hogy mit szeretnének csinálni.

Gondolj csak bele, te sem merted volna mindezt elmondani egy személyes randevú alkalmával...

Szóval ne zárd ki akár az itteni ismerkedés lehetőségét is...

24F

2016. febr. 27. 10:18
 24/28 anonim válasza:
100%
Szerintem nem vagy extrém magas. :) Nagyon magas vagy, de szerintem 193 cm még nem extrém. Amúgy én 178 cm magas vagyok, (tehát alacsony :D) kövér, van hajam, nem vagyok esetlen, szégyenlős vagyok, nincs sok önbizalmam. 50%-ban megfelelek neked. :)
2016. máj. 3. 21:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Mit értesz extrém magasan?

Egyik lányismerősöm 14 évesen 180cm magas.

A vágyaid, hááát....inkább olyan anyatípus vagy, aki odaadóan szeret szeretni.

Nincs ezzel bajom, de mért épp a kopaszak jönnek be?

(egy alacsony, 166/50 de dús hajjal rendelkező 29 éves pasi)

2016. máj. 8. 23:58
 26/28 anonim válasza:
Mondjuk 200-205 cm felett kezdődik nálam az extrém magasság nőknél.
2016. máj. 10. 13:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Asszem láttalak egyszer siófokon mert ottvvolt egy nagyábol veled egymagas nő
2016. aug. 14. 02:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Semmi gond veled! Az ellentétek vonzzák egymást! Sok sikert!
2018. febr. 24. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!