Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimagyarázzam vagy vigyem magammal a sírba?
Pár hete volt egy egyéjszakás kalandom. Szégyellem magam miatta, nem is kicsit, már ezerszer megbántam a dolgot. Főleg hogy a buliban akkor tetszett a srác, többet is el tudtam volna képzelni vele.
Anyámék elváltak 16 éves koromban, kb. egy éve jár egy pasassal, ez idő alatt egyszer be lettünk mutatva egymásnak, meg két-három alkalommal nálunk vacsizott, de nem sokat tudtam róla. A hétvégén azonban anyám bejelentete hogy eljegyezték egymást, és hogy ünneplés gyanánt áthívja a pasija gyerekeit is hozzánk. Gondolom sejtitek már, hogy ki a legidősebb fia... Szörnyen zavarban voltam, ő is feszengett, rém kellemetlen szitu volt. Nem beszéltünk egymással, pedig jó lenne tisztázni a dolgot.
Elmondjam anyának? Vagy tartsam meg magamnak és érjem el hogy ő se szólja el magát? Mit tennétek a helyemben?
19L
Igazából ez max kínos, de nem merít ki semmilyen olyan dolgot amiért ítélkezni lehetne. Sőt, még valahol vicces is. De hogy válaszoljak is: szerintem ne mondd el, mert felesleges.
És ha kiderül akkor mi van? Semmi....
Ez csak rátok tartozik szerintem. Mellesleg nem vagytok rokoni viszonyban szóval nem erőltetném a dolgot.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!