Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Halli volt mar aki itt beszelg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halli volt mar aki itt beszelgetes utan talalkozott valakivel?

Figyelt kérdés

Hozzateszem enis talalkoztam mar csak kivancsi vagyok h masokkal volt mar ilyen!

20/F

Kort nemet irjatok legyszi

2016. febr. 26. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Cseresznyelányról nem tud valaki valamit?

Kik azok a lányok akik benne vannak taliban és egyébben is...?

2016. febr. 26. 11:41
 12/26 anonim ***** válasza:
16%

Nem. Itteni privátokban beszéltem pár mondatot néhány lánnyal, hogy csekkoljuk egymást, meg dumáljunk viberen vagy akárhol, aztán onnantól eltűntek...

Szerintem csak urbán legendák ezek, higy innen jött össze szexpartner és/vagy barát :D

Pedig rendes, jóképű gyereknek titulálnak, de hát ezek szerint az itteni kisasszonyoknak jóval magasabbak az igényeik :D

24F

2016. febr. 26. 11:55
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt ilyen,de többet nem akarok,mert a csávó olyan képeket küldött magáról,amin izmos,nagyon jól nézett ki,erre élőben rá sem ismertem.Abbahagyta az edzést akkor 1 éve és a képek még azelőttiek voltak...ott is hagytam.Mi a francot gondol az ilyen?Ha így becsap,azzal csak az idejét vesztegeti.Nem azt mondom,hogy csak az izmos pasik jönnek be,mert a vékonyabbak is,de ha ennyire hülyének néz,akkor már el is ásta magát a szememben.

20N

2016. febr. 26. 12:05
 14/26 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak urbán legendák ezek, higy innen jött össze szexpartner és/vagy barát :D "

Miért lenne az? Én is megdugtam már innen 2 csajt.

2016. febr. 26. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:

igen.

elméletileg ma is fogok,barátságnál nem többek ezek a találkozások, illetve, a kedvesemet, jegyesemet is itt ismertem meg, ami persze jóval több :-)

2016. febr. 26. 12:49
 16/26 anonim ***** válasza:
Volt. Szex is volt.
2016. febr. 26. 13:02
 17/26 anonim ***** válasza:
2+1 furulyaszó, de elmúlt a sarmon ugy tunik, kb fel eve semmi innen.
2016. febr. 26. 13:25
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Most mindenki előadja itt, hogy ő végigkúrta a gyakorit. :D Igen, ismerős, kamugépek.
2016. febr. 26. 13:45
 19/26 anonim ***** válasza:
18: legközelebb fotót készítek csak neked, hogy jobb legyen a kicsi lelkednek :)) azért mert neked nem jött össze, másnak még igen.
2016. febr. 26. 13:46
 20/26 anonim ***** válasza:
En is talalkoztam egy ferfival (magam is az vagyok)...de nem szexualis indittatasbol, hanem az illeto kijott Angliaba ..es a kezdetekben segitettemneki a beilleszkedesben... azonban honvagya miatt kb fel ev mulva hazament.
2016. febr. 26. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!