Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halli volt mar aki itt beszelgetes utan talalkozott valakivel?
Hozzateszem enis talalkoztam mar csak kivancsi vagyok h masokkal volt mar ilyen!
20/F
Kort nemet irjatok legyszi
Cseresznyelányról nem tud valaki valamit?
Kik azok a lányok akik benne vannak taliban és egyébben is...?
Nem. Itteni privátokban beszéltem pár mondatot néhány lánnyal, hogy csekkoljuk egymást, meg dumáljunk viberen vagy akárhol, aztán onnantól eltűntek...
Szerintem csak urbán legendák ezek, higy innen jött össze szexpartner és/vagy barát :D
Pedig rendes, jóképű gyereknek titulálnak, de hát ezek szerint az itteni kisasszonyoknak jóval magasabbak az igényeik :D
24F
Nekem egyszer volt ilyen,de többet nem akarok,mert a csávó olyan képeket küldött magáról,amin izmos,nagyon jól nézett ki,erre élőben rá sem ismertem.Abbahagyta az edzést akkor 1 éve és a képek még azelőttiek voltak...ott is hagytam.Mi a francot gondol az ilyen?Ha így becsap,azzal csak az idejét vesztegeti.Nem azt mondom,hogy csak az izmos pasik jönnek be,mert a vékonyabbak is,de ha ennyire hülyének néz,akkor már el is ásta magát a szememben.
20N
"Szerintem csak urbán legendák ezek, higy innen jött össze szexpartner és/vagy barát :D "
Miért lenne az? Én is megdugtam már innen 2 csajt.
igen.
elméletileg ma is fogok,barátságnál nem többek ezek a találkozások, illetve, a kedvesemet, jegyesemet is itt ismertem meg, ami persze jóval több :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!