Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a férfiak, hogy a nők nem akarnak webkamerázni?
Tegnap gondoltam kipróbálom. Pár intim képcseréig jutottam el, mert:
- az egyik szűz volt, de azért nyígott, hogy neki nem tetszik, hogy nekem szőrös
- a másik folyamatosan arról írt, hogy ő mennyire imádja, ha lebuk maszturbálás közben, meg hogy unokatesója verte ki neki életében először
- a harmadik simán munkából írt, és hogy ő nem küld képet, mert munkában van, de én küldjek
- a negyedik azt se tudta mit írjon, hanem én miért nem izgatom fel
- az ötödik mindenáron azt akarta, hogy találkozzunk élőben
Ezek után teljesen elment tőle a kedvem, még nem is tudtam maszturbálni.
Ez attól függ, hogy dobtad fel a hirdetést!
Szerintem leginkább nem megfelelő pasikra találtál rá erre a játszadozásra! Egy valamire való pasi, aki tudja mi kell a nőnek az kb körbenyal egy kis mókáért :)
Habár pasi vagyok, viszont megértem a Webcam utálatot.
(bár nem igazán jön át, hogy te kérdező, mit szerettél volna, egymás előtt anonym maszturbálni vagy egymást felizgatni teljesen vagy mi?)
Párommal beszélgettem már erről, hogy egyszer poén kedvéért, meg persze a tabu és "meglesés" gondolatáért csináljon egy webcam maszturbálást egy tök idegen pasival.
Nem kell arcot mutatni, kiválaszthatja akit akar, tökmindegy, de alapból szereti ezt a lebukás dolgot, és azért fantáziában elgondolkozott rajta.
Elkezdtem keresni honlapokat ahol ezt meg lehet csinálni egyszerűen, anonim módon, jönnek a chatroulette dolgok és kb fél órán kerestem egy olyan pasit a sok-sok jelentkező közül aki félig meddig normálisan néz ki. A legtöbb csúnya, öreg, török, vagy éppen 14 éves volt. Őszintén el tudom képzelni, hogy sok lány egyszer legalább nekiáll ennek és egy idő után feladja, mert nagy mák kell, hogy normális társat találj.
Persze megoldás ha valami GoldenGaten vagy GYKn szedsz össze valakit akiről tudod, hogy nem gáz, viszont akkor elvész az anonimitás és bármikor jöhetnek utána a privátok, amik nem kellenek.
Akik így írnak, dobnak itt naponta kb. 20-30 üzenetet mindenkinek, aztán néha összejön. Nem fognak melózni.
Hogy találtál partnert a képcserére?
Kíváncsiságból: Hány éves vagy?
Teljesen anonim módon akartam, itt privátban csak becenevem van, skype cím teljesen külön van erre, arcot, ismeretető jegyet nem mutatok.
Tehát nem bukok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!