Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám tudnám felizgatni a párom társaságban?
Figyelt kérdés
Mármint h elcsábuljon s kihívjon egy szeretkezésre? Unom már h mindig Én kezdeményezek. Egy hétig vendégeink lesznek. 25N2016. febr. 24. 07:47
1/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban mi az aminek nem tudnak ellenállni a pasik? És akár idegenek előtt is lehet csinálni? Gondolok itt olyanra h cicifix nélkül egy fehér bluzocskában, v ilyensmi
2016. febr. 24. 07:49
3/7 anonim válasza:
Itt inkább az a probléma hogy nem igen kíván..
4/7 anonim válasza:
van elozo mondataban valami mert en pl. ejjel nappal kivanom es ha mi voltunk vendegsegbe is volt ez-az... :)
te most is itt torod a fejed, segitseget kersz stb...neki meg valszeg eszebe sem jut...
de tudod mit? nem kell semmi trukk, kezdemenyezz te es kesz :)
5/7 anonim válasza:
Mi múltkor elmentünk valahova, Ő beszélgetett az ismerőseivel, én meg beültem a kocsiba. Lőttem egy fényképet a cicijeimről, és odaírtam hogy magányosak szegények, kénytelen vagyok magam szórakoztatni Őket. Nem telt bele 3 perc és már indultunk is. Mondjuk nálunk Ő is nagyon sokszor kezdeményez, és egy jó kis játékra mindig vevő.
6/7 anonim válasza:
Ha szoknyát veszek fel fekete harisnyával, akkor egész este levakarhatatlan. De mindig lehet apró dolgokkal húzni az agyát pl: konyhában egy pillanatra a fülébe sugsz valamit a szexxel kapcsolatban, vagy erotikusan megnyalod a szád a nyelveddel stb. Ezek egy egy pillanatok, amivel fel lehet izgatni őket.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket. Az a helyzet h mások az igényeink, és Őt a meló foglalja le túlságosan.Legalábbis nem hinném h azzal van gond h nem kívánna, illetve akkor senkit sem..
2016. febr. 26. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!