Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel úgy aludtunk el hogy egész éjszaka benne volt a farkam, ti próbáltatok már ilyet? Mi a véleményetek erről?
korotok amúgy mennyi?
Tetszett a barátnődnek? Mondjuk nem tudom mi az értelme, de hát mindent ki kell próbálni.
Utolsó előtti:25/F 20/L
Utolsó: ha te olyan nagy nőcsábász szexisten lennél, nem más kérdéseéhez jönnél oltagatni.
kérdező hülyeséget ne bizonygasd már!
ha nincs inger 5 perc alatt lelankadsz és simán kicsúszik...ne akard már bemesélni, hogy 8 órán át állt a pö**öd!
Ki mondta hogy állt,hol írtam ilyet?
Lankadt állapotba volt benne úgy hogy rajtam feküdt.
Aláírom hogy nem volt kényelmes.
Figyelj én random arctalan embereknek semmit nem fogok bizonygatni,attól távol állok.
Gondoltam megkérdezem más is volt e így.
Az piszkosul nem érdekel hogy 12-3 éves kocka recskagépek,meg a szex elvonásban tengődő unatkozó középkorú férfiak mit hisznek,azt meghagyom nekik,szíve joguk eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!