Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem szereti a vibrátort?
Mert lehet mégsem jön be ez a fajta. Túl nagy, túl kicsi, túl rossz az érintése, vagy csak zavarban van... Én mondjuk amúgy sem bevezetésnek használnám, amikor még fel sem vagyok izgulva és még "agyban" sem tartok ott.
Ne ezzel nyissatok. De ha nem szereti, nem jó élmény, akkor nem kell erőltetni. Ha meg téged izgat, hogy használjátok, lehet más játékszer kéne, mert ez nem jött be neki.
nekünk tippre 6 vibrátorunk van, de lehet 8 is. Azért nem tudom megmondani, mert van jó néhány gagyi olcsó amit a párom ki nem állhat és csakis a nagyon jó minőségivel szereti csinálni. Jó minőség alatt Lelot és hasonlót értek.
Plusz nem mindegy, hogy milyen a vibrátor? Klitorisz? Milyen az anyag? Megfelelő síkosító, stb.
Plusz lehet rosszul használod rajta.
Nekem is volt vibrátorom ,de egyáltalán nem élveztem el vele egyszer sem pedig nem volt olcsó.. Egyszerűen jobb az igazi !
Gondolom ő is így van ezzel ,bár mondjuk ,ha nekem lenne pasim az igazi jobban érdekelne és izgatna , bár nem lennék ellene ,ha izgatna közben a vibrátorral.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!