Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyek azok a hibák, amiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a hibák, amiket egy nő leggyakrabban elkövet orális szex nyújtása közben?

Figyelt kérdés
Az evidens, hogy fogakat tilos használni. De mi szokott még lelombozó lenni? Mennyire igénylik a férfiak, hogy változatos legyen a dolog? Milyen pózban a legjobb a férfinak: fekve, ülve, állva? És a legvégén hogy a jobb: ha a nő azonnal abbahagyja a végkifejlet után, vagy még kényeztesse kicsit?

2016. febr. 17. 17:40
 1/9 Linó03 ***** válasza:
64%

Szeretik a változatosságot.

Hogy az élvezés kezdetétől még egyre erősebben és gyorsabban szereti, vagy azonnal nagyon érzékennyé válik, az változó.

Utána jól esik, ha még lágyan nyalogatják kicsit.

L

2016. febr. 17. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
ne fingjál, miközben szopsz.
2016. febr. 17. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
férfiként egy dolog tudna le lombozni, ha a farkam másik végén is egy férfi volna! AAAúúúúúúúú fuj! a fog használatáról meg annyit, hogy a partnerem imádta tövig nyelni és tőben meg harapni foggal nagyon izgató tud lenni, egyszer sem okozott fájdalmat vele de orgazmust igen!
2016. febr. 17. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom szereti, ha enyhén ráharapok a tövére, izgatja, de nem fáj neki, meg ha verem is szopás közben, váltogatom a tempót és néha megállok csak úgy nyalogatni
2016. febr. 17. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a partneremet ülve szoktam sz.opni. Lényeg ,hogy jó bő nyálad legyen és nyisd nagyra a szád!
2016. febr. 17. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:

én azt utálom mikor nagyon lassan szop, meg alig kapja be.

Az viszont nagyon jó mikor a nő használja a kezét is közben, sajnos kevesen csinálják.

2016. febr. 17. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
ISTENNŐK VAGYTOK!
2016. febr. 17. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A legnagyobb hiba ha abbahagyja miután el élvez még egy kicsit csináld tovább.Én állva szeretem ha előttem térdel egy kispárnán.És nagyon fontos a szemkontaktus.23f
2016. febr. 17. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem szereti és mégis csinálja az elégnagy hiba,pláne ha látszik az undor az arcán.
2016. febr. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!