Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők akik análoznak. Egy új kapcsolatban, mennyi idő után van az első alkalom az análra?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 22:59
11/18 anonim válasza:
Én nem választom külön bármilyen egyéb szexuális tevékenségtől.:)
Ha már "vaginális" szex van, akkor minden van, nyilván amit mindketten szeretnénk és élvezünk.:)
19L
13/18 anonim válasza:
Te jó ég akkor nagyon rosszul valasztottam b.nőt mert nincs popsi szex!
Bárcsak ...
15/18 anonim válasza:
Egyik kedvenc nőmmel, első talin volt anál.
IMÁDTAM. Az ilyen bevállalós nők jönnek be, bátrak.
Vannak még ilyen nők ?
16/18 anonim válasza:
Három hónap után ,előtte sose hozta fel a témát,szóval én sem mertem mondani,hogy a popsimat is nyugodtan próbálja ki.Nyilván így kellett lennie. :) L/21
17/18 anonim válasza:
Nem tudom mennyire öszinte válaszok mert még nem találkoztam olyan nővel aki akkár az 1ső hónapban (szex kapcsolatban is ) engedte volna!
18/18 anonim válasza:
haha, nekem volt alkalmam kipróbálni, de fullon voltunk, mindketten buli után, hazakísértem a csajt, sokat nem beszéltünk, de mikor hasra feküdt, kinyaltam, majd áttértem a fenekére is, és hagyta, szóval némi ujjazás után bevágtam keményen, csak nem tartott sokáig, mert kicsusszant és nem engedte vissza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!