Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavar, ha a lány szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, ha a lány szex közben teljesen eláztatja az ágyat?

Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem
2016. febr. 17. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Te vagy ez a lány?

Engem kimondottan izgat az ilyen!

2016. febr. 17. 05:05
 13/16 anonim ***** válasza:

én örülnék neki

legalább tudom hogy jol felizgattalak

10# es szánalmas vagy ha nem kapszpuncit sehol itt se fox

senkinek nem kell az aidses gumifarkad

2016. febr. 17. 06:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem. Az a legjobb. Élvezem mikor pl: lovagló pózban élvez, a punci nedve meg a seggemen is csorog lefelé. :D
2016. febr. 17. 08:54
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

szexi meg minden, de azért én kényelmes típus vagyok szóval kicsit mérgelődnék ha teljesen eláztatná az ágyat és ágyneműt kellene cserélni...

Persze megoldanám törölközővel, de láttam egy videót ahol a csaj ránézésre fél litert spriccelt és teljesen eláztatott mindent, szerintem ott nem csak ágyneműt, hanem matracot is kellene cserélni, azért az macerás főleg ha mondjuk 23 óra van és lefekvés előtt mindent cserélni kell.

2016. febr. 17. 10:11
 16/16 Sidd ***** válasza:
nem zavaró, ne izgulj. Még izgató is.
2016. febr. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!