Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legutóbbi szexuális élményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutóbbi szexuális élményetek mikor volt és milyen volt?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11 napja, mert mindketten betegek voltunk :( annyira nem volt jó, mert akkor már kezdődött az influenza
2016. febr. 15. 12:15
 2/13 anonim ***** válasza:
tegnap delutan es jooooo volt :))
2016. febr. 15. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:

3 hónapja, és nem volt túl nagy élmény. Gyors, kölcsönös kézimunka volt összebújva.

12 éves házasok vagyunk, egyre romló kapcsolattal :-(

2016. febr. 15. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Ma reggel, orál végig, alap hogy jó, azért csináljuk
2016. febr. 15. 12:25
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Szombaton. Elmentem délután 3-ra a 20 éves szeretőm elé, aki végzett a munkával. Vittem neki egy szál virágot, aztán hazajöttünk hozzám. Kicsit mesélt a bajairól, aztán szexeltünk. Vagy 20 percig nyaltam, aztán 10 percig szopott engem. Utána bekentem a testét masszázsolajjal és mindenhol simogattam, ahol értem. Utána szexeltünk két pózban, amiből az egyik teljesen új volt és még sosem próbáltam. Kétszer élveztem el, de úgy, hogy először óvszer nélkül csináltuk és kihúztam belőle, amikor elélveztem, az az ágyra ment. Utána állva maradt a farkam, felhúztam egy óvszert és úgy dugtam be neki egyből megint. Így még csináltuk megint vagy 5 percig, aztán kértem hogy szopjon élvezésig. Ezt meg is tette és másodjára a szájába élveztem. Jól leizzadtunk.

22/F

2016. febr. 15. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:
A múltkor volt és jó volt.
2016. febr. 15. 12:43
 7/13 anonim ***** válasza:
ma reggel 7 óra körül toltunk egy menetet, isteni volt, tökéletes napkezdet
2016. febr. 15. 13:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy reggel nem tudok elég korán kelni régebben nekünk is volt reggeli szex... Isteni dolog
2016. febr. 15. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Megértem a lepontozást. Én írtam a legszarabb választ, legrövidebbet, legbénábbat az összes közül...
2016. febr. 15. 13:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Ma reggel a tegnap este folytatásaként, nagyon jó volt, szeretem az ilyen hétkezdést :)

22L

2016. febr. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!