Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja, és nem volt túl nagy élmény. Gyors, kölcsönös kézimunka volt összebújva.
12 éves házasok vagyunk, egyre romló kapcsolattal :-(
Szombaton. Elmentem délután 3-ra a 20 éves szeretőm elé, aki végzett a munkával. Vittem neki egy szál virágot, aztán hazajöttünk hozzám. Kicsit mesélt a bajairól, aztán szexeltünk. Vagy 20 percig nyaltam, aztán 10 percig szopott engem. Utána bekentem a testét masszázsolajjal és mindenhol simogattam, ahol értem. Utána szexeltünk két pózban, amiből az egyik teljesen új volt és még sosem próbáltam. Kétszer élveztem el, de úgy, hogy először óvszer nélkül csináltuk és kihúztam belőle, amikor elélveztem, az az ágyra ment. Utána állva maradt a farkam, felhúztam egy óvszert és úgy dugtam be neki egyből megint. Így még csináltuk megint vagy 5 percig, aztán kértem hogy szopjon élvezésig. Ezt meg is tette és másodjára a szájába élveztem. Jól leizzadtunk.
22/F
Ma reggel a tegnap este folytatásaként, nagyon jó volt, szeretem az ilyen hétkezdést :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!