Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A lenti 3 srác közül, ha csak a megadott paraméterekben különböznek, melyiket választanátok?
A: 192cm, vékony, érettségizett, bulizós, nem túl humoros, házasságpárti, 120 nettót keres.
B: 179cm, átlagos, főiskolát végzett, nem bulizós, introvertált, szarkasztikus a humora, házasságpárti és 200 nettót keres.
C: 169cm, izmos, végzett mérnök, kiváló, egyedi a humora, nem bulizós, mizantróp, házasságellenes és 350 nettót keres.
Közülük egyiket sem.
A-nál zavar, hogy vékony, a husibb pasikat kedvelem és hiányozna a humor.
B-ben nem tetszik, hogy introvertált és nem bulizós, mert teljesen mások vagyunk, nem jönnénk ki jól.
C-ben pedig a házasságellenesség kizáró ok.
Szerencsére válogathatok nagyobb körbôl is. :)
Ennyi embernek hogy ne legyen fantáziája. Nem értem. Mondom ezt nőként.
A három közül KELL választanotok. Mert egy lakatlan szigetre dob titeket egy felsőbb erő, ahol a háromból az egyikkel kell leélnetek a hátralévő életeteket. És csak a fenti adatok alapján választhatjátok ki hogy ki legyen az.
Na most válasszatok a három közül. Hihetetlen, hogy keresik sokan a kifogásokat, hogy hogy ne kelljen választaniuk.
lakatlan szigeten egyikőjük sem keresne semennyit :D
én csak azt tettem szóvá, hogy szerintem rossz tulajdonságokra van kihegyezve az egész.
14:
Akkor Isten magához rendel és azt mondja ezek alapján kell választanod egy párt.
Nem mindegy? Persze, én sem csak ezek alapján választok a valóságban, ha tehetném, de kötözködés helyett tényleg nem lehet elképzelni a valódi helyzetet és az alapján mondani valamit, amit a kérdező kérdezett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!