Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyiért adnátok kölcsön a barátnőtöket valakinek egy éjszakára?
Tegyük fel van egy gazdag férfi, aki még szimpatikus is a barátnőtöknek.
Mennyit kérnétek attól a férfitól ahhoz, hogy odaadjátok neki egy estére a barátnőtöket? Kevesebbet kérnétek érte, ha nézhetitek is, hogy miket csinálnak?
Jézusom ez csak egy hülye kérdés, amit egy tizenéves kissrác tett fel... miközben olvassa a válaszokat, elképzeli ahogy kölcsönadja az szmokingos középkorú dúsgazdag vállalattulajdonos jachtjára a nőjét, számolgatva az nyolcmilliárd dollárt amit kapott...Miközben a kéjes gondolatra allegretto andante ütemben maszturbékol a fotelben, amiből kiáll a rugó a sok recskázástól.
Ilyen kérdésre ilyen jellegű választ fogunk adni. :D Hidd el senki nem kezeli a nőjét árucikként, ha ténylegesen szerelmes belé...dehát mit lehet válaszolni egy ilyen ostobenkó kérdésre? :D Eljátszok a gondolattal, és recskázok a 8 milliárd képzeletbeli dollárhegyemen :D
nincs az a pénz! amennyire szükségem van, annyit megkeresek, ha az nem elég, akkor többet dolgozom és okosabban forgatom, hogy többet keressek. a pénz meg nem minden és nem adunk el bármit, csak hogy pénzhez jussunk!
nőt nem adunk se kölcsön, se bérbe, se el, mert nem a tulajdonunk és nem mi döntünk rólla. meg különben is nekünk van rá szükségünk. ha a nő is benne van a dologban, akkor meg vissza se jöjjön, mert utána már nincs rá szükség. ha nő volnék, arra a pasira se volna szükségem, aki ezen elgondolkozik.
Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:
- Apa, mi a különbség aközött, hogy 'elméletileg' és 'gyakorlatilag'?
Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:
- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának
5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?
Mire az anyós:
- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.
Erre az apa odamegy a feleségéhez:
- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000
dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a felesége:
- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és
nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...
Erre az apa odamegy a nagylányhoz:
- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000
dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a lány:
- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg,
ha ennyi pénzt kapnék érte.
Erre az apa azt mondja Pistikének:
- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag
viszont három rossz prostival élünk együtt!
Elhajtanám a barátnőmet mint a magzatvizet, az én barátnőm puncijába csak én dugom be a cerkát ha velem van "szövetségbe" (párkapcsolatba)
filmet ugyan nem láttam de az a történet lényege, hogy egy lányt megkérnek a családba, hogy hát a násznak kell egy kis pénz, aztán csak annyi, hogy táncoljon, majd a ruháját szépen levetetik vele a fiú férfi rokonai, aztán miután meztelen a lány apa megszólal, hogy fiam, te egy nagy büdös kur vát akarsz elvenni feleségül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!