Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen borotva és egyéb szőr mentesítő eszközöket nem használó lány nemi szerve mit jelenthet?
Figyelt kérdés
ápolatlan vagy undi természetes vagy hogy lehetne ezt megfogalmazni2016. febr. 14. 12:49
1/5 RRR válasza:
nehéz megtalálni a dzsungelben:DDD
sok(k)!
2/5 anonim válasza:
Miért lenne "ápolatlan vagy undi " ha valaki nem szőrtelenít? Nem arról van szó, hogy nem tisztálkodik, hanem hogy nem követi a "trendi" csupasz divatot.
3/5 anonim válasza:
Sose értettem miért lenne ápolatlan, a hajad is az?
Mosni kell.
4/5 anonim válasza:
Még egészségesebb is a puncija. Nem véletlenül nő ott szőr, egy csomó fertőzéstől megvédi a tulajdonosát.
5/5 anonim válasza:
Nekem teljesen természetes,de csak ezzel a jelzővel illettek idáig, amit írtam is,hogy "természetes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!