Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok ilyenkor maganyosak? L
Figyelt kérdés
Igy valentin nap kozelettevel.. Jol esne a tarsasag. Kis borozas film aztan egy vad szeretkezes..:D csak nincs epp senkim:(2016. febr. 13. 21:44
11/24 anonim válasza:
De, ilyenkor még magányosabb vagyok, mint amúgy, de sajnos nincs más választásom. Alacsony vagyok és ocsmány, szóval soha egy lány sem lesz majd együtt velem. Már az is csoda lenne, ha nem kapnának hányingert, amikor meglátnak.
12/24 anonim válasza:
Ne erezd magad sz.rul valentin napon..Gondolj csak bele.Az ev tobbi napjan sem szeret senki.
13/24 anonim válasza:
fullos lakásomba prémium körülmények között várom azt aki hozzám csatlakozik a holnapi napon. 25f
14/24 ~OnLány~ válasza:
Ugyan már,ez is pont olyan nap,mint a többi.
Minek ez a nagy felhajtás? Attól nem leszel boldogabb,hogy sóvárogsz egyedül a szobádban.
Inkább találjatok ki valami programot a barátnőkkel,filmezzetek,vagy ilyesmi. Úgyis holnap vasárnap..
15/24 anonim válasza:
12-es! Ezzel aztán megvigasztaltad a magányos lelketeket!:D
16/24 anonim válasza:
12.es vagyok.
Ugye??:D Igy gondoltam en is xd.
L
17/24 anonim válasza:
De, de nem vagyok magányosabb, mint máskor.:D Úgyhogy ez a nap már nem sokat tehet rá az amúgy is nagy kupacra.
18/24 anonim válasza:
de magányos vagyok, főleg ugy hogy egy hónapja szakitottunk, és egyszerűen nem tudom feldolgozni. szörnyű érzés. öngyilkossági gondolataim vannak.
19/24 mikeXxX válasza:
De persze annak érzi magát az ember de te nő vagy most mennek a privátok százával biztosan !
20/24 anonim válasza:
Ha hozol bort meg pizzát, akkor átjöhetsz filmet nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!