Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen vastag a péniszetek?
Figyelt kérdés
Mennyi az átlagos vastagság / kerület, és mi számít nagyon vastagnak?2016. febr. 13. 12:14
1/19 anonim válasza:
Az enyém 5 cm vastag, a kerülete 14 cm (16-17 centi hossz)
2/19 anonim válasza:
Nekem 5,5 cm vastagságú.
Kábé 4 cm az átlagos, és 6-7 cm már nagyon vastag.
3/19 anonim válasza:
Nekem hosszra és vastagságra is bőven átlag feletti, 26/6, kerületet sosem mértem. A lányok többsége ránézésre már nem próbálja be, pedig meglepően jól tudok vele bánni. Van akinek nem való nyilván méretben, de volt már aki a méretem miatt járt vissza...
5/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom, itt is mindenkinek nagyobb, mint az átlag. :) Ameddig bizonyítani nem kell...
2016. febr. 13. 13:01
7/19 anonim válasza:
Azt birom, hogy mindig nagyobbat mondanak mint az előző... 20 centis 200 emberből egynek van.... ha 13 centiné kezdtük volna akkor még nem lettek volna ekkorák. 1# voltam, tudom bizonyítani.
8/19 anonim válasza:
Nekem 16/5,2 (ugye kerület osztva pível) , egy barátnőm se volt még :Ddd szűz fiú 😅 18f
9/19 anonim válasza:
#3-as vagyok, írtam a kérdezőnek is privátban, hogy egészen szívesen bizonyítom, nyilván ha a másik végén nem egy homokos srác van, aki az egész kérdést ilyen képgyűjtésre írta ki ;) De azért bírom a kétkedőket... ez olyan, mint amikor itt a gyakorin bármi különlegesség előkerül, akkor egyből hazug vagy, meg nem is igaz, meg troll :P A ritka nem egyenlő a fellelhetetlennel. Én is találkoztam már itt pl iszonyat szép lánnyal, pedig a közhiedelem szerint ide csak a csúnyák járnak, ugye ;)
10/19 anonim válasza:
Tedd ide ki kedves nagyfarkú...én is kíváncsi vagyok rá pedig hetero srác vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!