Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szexinek találjátok, ha egy nő magassarkú cipőt visel?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 10:37
1/11 anonim válasza:
Ha tud benne menni akkor csinos! De legtöbbjük mint egy csámpás ló úgy megy benne! Gusztustalan! Idióta. Fölösleges!
3/11 anonim válasza:
Igen. Magassarkúban kissé kiemelkedik a popsija.
4/11 anonim válasza:
Igen, mert rendszerint játszani 8értsd: ki-bebújtatják) a lábukat benne a nők és az tök izgi tud lenni.
5/11 anonim válasza:
Ha jól áll neki, ha szép formás lábai vannak, akkor igen!
Bár én szex közben nem szeretem, akkor semmi ne legyen rajta. f.
6/11 mikeXxX válasza:
NANÁ és szerintem mehet ágyba is na persze nem utcai hanem ami csak oda való :D
7/11 anonim válasza:
Nagyon is. De főleg azt, ha nyáron sarut, szandált, és szexnél csak az van rajta, vagy magassarkú. :P
10/11 anonim válasza:
Igen, nagyon. A platformos a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!