Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok azt mondja, te vagy a kedvenc játékazerem?
Figyelt kérdés
Ezt mondtam a páromnak, nő vagyok.
Egyébként én szexuális felhang nélkül mondtam, szóval nem biztos, hogy a mefelelő kategóriában írtam ki.
Éa nem negatívumként mondtam, hgy csak eldobható játékszer, hanem pozitívumént, hogy a kedvenc (és egyetlen).
2016. febr. 12. 12:43
1/6 anonim válasza:
lehet azért furcsállta, mert nem ismeri azt a szót, hogy "játékazerem"
Amúgy most mi a kérdés? Én meg tegnap azt mondtam asszonynak, hogy "légyszi vidd le a szemetet", emiatt én is írjak ki egy kérdést?
2/6 A kérdező kommentje:
*játékszerem
Az a kérdés, hogy reagálnátok.
2016. febr. 12. 13:09
3/6 anonim válasza:
Ha a párom mondja ezt, akkor erősen elgondolkodnék, mit is akarunk mi egymástól.
Annyi vagyok, mint egy jól működő vibrátor?!
Ha csak ba.szni kell, akkor nem érdekel, én is csak játszok vele.
4/6 anonim válasza:
a játszótárs talán szerencsésebb kifejezés.. a játékszerben benne van, hogy a másik egy báb, nehéz pozitívan érteni:S
5/6 anonim válasza:
Ha BDSM-eztek, és te vagy a dom szerepben, akkor meg lehet érteni. Egyébként nehéz a jó oldalát értelmezni a kijelentésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!