Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok lefeküdnétek olyan fiúval, akinek 14 cm-es a nemi szerve?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 12:14
1 2
 11/18 Tóth Károlyka ***** válasza:
100%
Na ez a te puncidon is múlik. Dugtam már olyat, hogy csak harangoztam benne, pedig nem kicsi a farkam, meg olyat is aki sziszegett mint a kígyó. Ott előny lett volna a 14 cm. :)
2016. febr. 13. 10:00
 12/18 sadykowich válasza:
61%

Szóval akkor neked van a kérdésben szereplő 14 cm-es farka. ;-)

Ilyen hülye kérdést öcsém!

Egyébként ha hülye, ráadásul kis ragyás, szeplős kis kuki vagy, akkor nem fog lefeküdni veled senki, csak egy hivatásos.

Ha meg jó fej vagy, akkor le fognak veled feküdni még akkor is ha csak 10 cm-es a tököd.

2016. febr. 13. 10:49
 13/18 kovpet ***** válasza:
76%

"10 cm-es a tököd"

Hát a töke az kicsit nagy 10 centisnek azért :)

2016. febr. 13. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
A 14 centi az átlagnál kicsit nagyobb, de még nem okoz fájdalmat. Szerencsés vagy.
2016. febr. 17. 00:04
 15/18 anonim válasza:
48%
Én egyszer elkaptam egy férjes asszonyt aki azt mondta kisebb minta a férjemé de azért van benne fantázia.
2016. febr. 18. 06:24
 16/18 A Tengerész ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyszer mondták neked, hogy "foglalkozz a p..csöddel!"de ne vedd ennyire komolyan! :) Méreted átlagos, szóval mindenre alkalmas amire a szerv ki van találva. Tanulj, sportolj, legyél kedves a lányokhoz, legyen stílusod (tudom ezt nem lehet tanulni, de ha nem görcsölsz pl. ilyen f@sságokkal mint a méreted amivel semmi baj nincs, lesz olyan aki befogadja, vagy be is kapja, szóval legyél szerethető és menni fog!
2016. febr. 19. 07:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogok olyan férfival lefeküdni,aki előre közli velem,márpedig xcm -es neki.

Szerintem egy nőt nem egy számmal kell elcsábítani.

Én őszintén szólva le.sazrom,hogy a barátomnak hány cm. (14cm nem lehet nagyobb) ,csak legyen a szex nagyon jó.

2016. febr. 19. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Friends with benefitsem van, 8centi neki, de kva jól használja, sőt...én nem tudom mi lenne velem ha nagyobb lenne, mert a doggy meg a reverse cowgirl már így is offos, mert olyankor fáj...

Amúgy ha kicsit utánaolvasnál, akkor tudnád, hogy egy átlag hüvely 8,5-10cm hosszú, szóval ha már vagy akkora akkor, ha nagyobb az már csak zavaró tényező...

Mikor fogjátok már ti pasik befejezni a méreten való hisztériázást? -.-

2017. okt. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!