Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lefeküdnétek olyan fiúval, akinek 14 cm-es a nemi szerve?
Szóval akkor neked van a kérdésben szereplő 14 cm-es farka. ;-)
Ilyen hülye kérdést öcsém!
Egyébként ha hülye, ráadásul kis ragyás, szeplős kis kuki vagy, akkor nem fog lefeküdni veled senki, csak egy hivatásos.
Ha meg jó fej vagy, akkor le fognak veled feküdni még akkor is ha csak 10 cm-es a tököd.
"10 cm-es a tököd"
Hát a töke az kicsit nagy 10 centisnek azért :)
Én nem fogok olyan férfival lefeküdni,aki előre közli velem,márpedig xcm -es neki.
Szerintem egy nőt nem egy számmal kell elcsábítani.
Én őszintén szólva le.sazrom,hogy a barátomnak hány cm. (14cm nem lehet nagyobb) ,csak legyen a szex nagyon jó.
Friends with benefitsem van, 8centi neki, de kva jól használja, sőt...én nem tudom mi lenne velem ha nagyobb lenne, mert a doggy meg a reverse cowgirl már így is offos, mert olyankor fáj...
Amúgy ha kicsit utánaolvasnál, akkor tudnád, hogy egy átlag hüvely 8,5-10cm hosszú, szóval ha már vagy akkora akkor, ha nagyobb az már csak zavaró tényező...
Mikor fogjátok már ti pasik befejezni a méreten való hisztériázást? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!