Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan mondjam el, hogy még szűz vagyok? Alakulófélben lévő kapcsolatban, pár napja beszélünk. Félek, ha megtudja nem akar majd engem. Szóval gondolom illene időben szólni, hogy később ne okozzok csalódást. 21/N
Méghogy nő. Jó vicc. Persze te csaj vagy, téged ezért körbe kell ugrálni, de ha sráckéntvtetted volna fel, poig lettél volna alázva.
Nem értek egyet a korábbi válaszolókkal. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen partnert szeretne. És van aki nem szeretne tanító bácsisat játszani meg könyörögni hónapokig és ezért ne ők legyenek már a szemetek, főleg, higy még a szűz pi**k is tapasztalt farokra csurgatják a nyálukat.
ez kedves hozzászólás volt :)
remélem soha nem találkozok hozzád hasonló fajankókkal !
Ne is foglalkozz az ilyenekkel... Nekem is irt privatban egy kedves emberke,szerintem az lehetett,aki utoljara ide kommentelt... (Kedves invictus15) es meg o allt nekem,h biztosan penzes volt az illeto aki idosebb volt tolem... Persze,az veletlenul sem elkepzelheto,h egyszeruen egy idosebbe szerettem bele. (Nem mellesleg anyagilag 1000x jobban allok,mint o allt) nameg olyat ir,h benyalok a kerdezonek... 😂 erre mar inkabb nem is valaszoltam vissza neki!
Pedig "kedves" invictus15 nem keves ember dolgozik nekem,aki elegge benyal,igy nekem soha az eletbe nem lesz szuksegem arra,h barkinek is benyaljak. Anyuci es apuci 5ft-os tamogatasa nelkul ertem el az eletben azt a szintet,h nekem soha nem lesz szuksegem nyalni senkinek,nemhogy egy ismeretlen kerdezo embernek!
A masik pedig,h a szuzesseg lehet egy allapot,de amellett igenis egy visszacsinalhatatlan kincs! Pontosan az a baj,h manapsag ezt csak egy allapotbak veszik es oda adjak minden jottment hulyegyerekeknek,amilyen te is vagy!
Én meg remélem nem találkozok 20 feletti szüzikékkel. Szerencsére könnyű kiszűrni őket. Talán az zavar, hogy nem nyalok neked olyan ocsmány módon mint a többi válaszoló?
Baromira hidegen hagy az élettörténeted, de szerintem másokat is. Ha nem a pénz motivál, akkor nyilván az, higy érettebbnek hiszed magad, mivel 17 éves taknyoskébt csak egy valamit adhatsz egy 30-as faszinak.
Jaj mert te olyan szuper csaj vagy, hogy a te drágalátos szüzességedet azt ki kellett érdemelni.
Gondolom akkor is azt írtad volna, ha a kérdező srác lett volna.
Ja nem, akkor csak egy vesztes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!