Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz egy kapcsolatban az, hogy ilyen zenéket hallgatok, és hogy mindig dúdolgatom férfi létemre?
20 éves vagyok, fullos pasi (ahogy kapom a visszajelzéseket)
sokak szerint nagyon hülye zeneiízlésem, és emiatt "szégyelt" is már nem egy barátnőm
én rajongok szikora robiért (ballag a katona miatt!), a padödőért, horváth pistáért, máté péterért, zámbó árpi stb. no ez nem is baj csak pl múltkor házibuliba nem tetszett ez a nyomi tuc tuc zene és beraktam a Nika se perimeno-t..és azt hitték hogy csak próbálom feldobni a hangulatot és végül jól sült el, de én komolyan raktam be, és ilyen már nem egyszer volt..
és aki jobban megismer viszont az tudja hogy én az ilyen zenékre tudok partyzni de atomdurván amúgy
otthon is bömböltettem pár perce is a bikini veri az élet című zenét
és tudom hogy az ilyen zenékre csak az öregasszonyok szoktak csápolni, de egyszerűen nekem ezek a jó zenék, hiába szól meg mindenki, és mindig elképzelem az ilyen zenékre ahogy fullos csajok rázzák rá, egyszer meg is kértem barrátnőm hogy táncoljon nekem erre a zenére https://www.youtube.com/watch?v=SlZ8OhYGAoM
valami betegségem lehet egyébként vagy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!