Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori, hogy egy pasi tud duplázni, vagy akár triplázni is?
Életem első szexében 7 x mentem el, szinte alig voltam kinn! Csak higiéniai okoból húztam ki kicsikét!
Egy csodálatos házas asszony volt!
Áldom a pillanatot hogy összehozott Vele a sors! :-)
F/60
Azt nem tudom milyen gyakori, erről nem láttam statisztikákat.
De azt egy ilyen témakörben megosztásra érdemesnek vélem, hogy ez nem csak úgy megtörténik - persze ilyen is van - de megtanulható. Multiorgazmusnak hívják amúgy és ez is egy pont olyan készség, mint sok minden más a szexualitásban (pl hogy meddig bírod pasiként) - fejleszthető.
Én magam multiorgazmusos vagyok, egy menetben korlátlan mennyiségben el tudok élvezni. Elválasztottam az orgazmust és a spriccelést (ejakuláció) egymástól és erre bárki képes. Amíg nem spriccelek, nem fog lekókadni és így bármeddig tudom folytatni a szexet. Minden egyes orgazmussal nagyobbat és nagyobbat élvezek, így nem csak azért érdemes megtanulni, mert tovább fogod bírni, hanem neked is sokkal jobb lesz így a szex a partnereddel. Átlagosan egy menetben 4-6x élvezek, ha nagyon jó, akkor simán 10 fölé megy, ha épp valamiért nem úgy sikerül, van hogy csak 1-2x.
De a lényeg, hogy az én döntésem, el tudom dönteni akarok-e spriccelni vagy csak simán anélkül élvezni és mindig van választásom meddig bírom.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!