Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond a párom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm 42 éves én 26.minden nap szeretkeztünk, nagyon ritkán ha a kisfia velünk alszik akkor nem igazán, vagy ő elmegy valahova de akkor is álltalába ha haza jön felébreszt. viszont kb. Két hete elmentünk wellnessezni és jöttek velünk a rokona meg 2 barátja! a rokona egy férfi és megjegyezte ,hogy én csak a szex miatt vagyok a gabival. hangsúlyozom 5 ÉVE a barátnőm.és valami hasonló megjegyzést tett erre pontosan nem emlékszem mit. Nem foglalkoztam ezzel másfél héten keresztül viszont 3 napja eljött a rokona hozzánk és megint erre a témára terelődött a dolog a barátnőm erre most se állt ki mellettem, gondoltam igaza van és 3 napja nem értem a barátnőmhöz. Kivertem😌😟 és ma letámad ,hogy nekem biztos van valakim mert napok óta nem érek hozzá és biztos van valakim és teljesen ki van akadva! Elmondtam neki miért nem érek(hogy a rokona és amit mondtak) hozzá de nem hiszi el még mindig és megnézte már a telefonom (persze nem talált semmit) de teljesen ki van akadva mert ,hogy én még sose bírtam 3 napig. és már szakítani akart meg sír! Teljesen ki van akadva ,hogy én nem is kívánom őt már. Meg ilyenek, és nem tudom ,hogy érthetném meg vele ,hogy szeretem és ő életem egyetlen szerelme és soha senki nem kívántam úgy mint őt… Mert ezt már mondtam de… Nem érti meg!!
van egy működő kapcsolatod és azért, mert valaki mond valami baromságot nekiállsz tönkretenni.
most komolyan azt hiszed, a barátnőd azt gondolja, hogy csak a szex miatt vagy vele? ennyit tartasz róla?
ha meg nem, akkor mégis kinek bizonyítasz bármit ezzel a hülyeséggel? megírtad a rokonnak, hogy nem dugtatok napok óta, vagy mi?
2016. febr. 9. 18:07
2/13 A kérdező kommentje:
A barátnőm is tett egy megjegyzést a rokona pofázásába! Mit kellett volna tennem?
2016. febr. 9. 18:09
3/13 Noren1989 válasza:
A barátnőd mit szólt a beszélgetésbe úgy konkrétabban? Helyeselte a rokona viselkedését, védett téged, mi volt?
26/F
2016. febr. 9. 18:19
4/13 A kérdező kommentje:
Csak nézett mosolygott és este amikor aznap rámásztam eltolt magától
2016. febr. 9. 18:25
5/13 anonim válasza:
szerintem meg inkább a gabi van veled csak a szex miatt. ezzel a korkülönbséggel ez nem lehet egészséges kapcsolat.
2016. febr. 9. 18:30
6/13 anonim válasza:
1 szónak is 100 a vége a ronkont kellett volna elküldeni a halál vérvörös faszára ,otthon okoskodjon. Kívül tágasabb.Ha a nállunk vagy velem ezt tenné valaki elküldeném a maszatos francba. Elég instabít kapcsolat ez ha 1 ilyen mondással be lehet kavarni.
2016. febr. 9. 18:30
7/13 Noren1989 válasza:
Hallod, magához láncolt ez a nő....eléggé ráb_sztál, már megbocsáss.
Valóban úgy tűnik, hogy könnyen megszerzett, aztán odahaza te vagy a kis k_rógépe. Keress valami korodbeli nőcskét inkább, normális rokonsággal. a nő amúgy felvállal téged?
2016. febr. 9. 18:32
8/13 opened paradise válasza:
Én nem szoktam ilyet mondani,de rakd meg és elfelejti. Ha eltol,pitizz kicsit.
Na ezt meg pláne nem szoktam :D
2016. febr. 9. 19:38
9/13 A kérdező kommentje:
Miért ne vállalna?😀 persze
A másik nőt kereséssel az a baj ,hogy nagyon szeretem és nekem 42 évesen is fullos meg sose jöttem ki a korom beliekkel és nem is tetszenek annyira
2016. febr. 9. 19:39
10/13 anonim válasza:
Nincs semmi baj!
Egy 26 éves kis hülyegyerek vagy, aki csak a puncijáért vagy ezzel a nővel, ráadásul hülyeségeket csinálsz!
Kérj bocsánatot, és ha bajod van beszéld meg vele, ne a faxod verjed!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!