Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem akar kinyalni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar kinyalni. Ennyire csúnya lenne a puncim?

Figyelt kérdés
Ápolt vagyok, naponta fürdök és fordított esetben én mindig megteszem neki. Vajon mi lehet a gond?:/
2016. febr. 9. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csúnya puncit még csak képen láttam, de csak nagyon keveset. Olyan van, hogy nem szép egy punci, de ritka az, ami kimondott csúnya.

Bár ez én vagyok. Ettől független azt mondom, hogy nem valószínű amire gondolsz. Esetleg szőrzete miatt..?

Vagy valami hüvelyi fertőzés miatti erős, kellemetlen (hal)szag? (ha valami bacid van, akkor hiába mosod napjában 2-szer)

26F

2016. febr. 9. 21:32
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Mert debilek vagytok!
2016. febr. 10. 08:01
 13/18 anonim ***** válasza:
ui.: a csajt persze lehet sajnálni, meg hogy tapasztalatlan, stb... de akkor is egy bénával van együtt, nem képesek kommunikációra, inkább itt megkérdi, stb...
2016. febr. 10. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
ajánlom egykis szájvizzel meglocsolni, jó ize lesz csak figyeld
2016. febr. 10. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
azért képet küldhetsz, megvizsgáljuk a kinézetet is
2016. febr. 10. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Képet! És véleményezzük.
2016. febr. 17. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden punci szép, de ha küldenél róla képet (www.kepfeltoltes.hu) megmondom a szívesen, ne csak a másik kollégára hallgass.

A páromé is szőrös, kész dzsungel, de mivel szeretem, nem zavar, és imádom kényeztetni.

Amúgy az igaz sex előtt és után AJÁNLOTT a tusolás.

De adok egy tipet, van izesített sikosító is (Duerxnél a Play eper és cherry-s ízben, vagy szexshopokban a just Glide de neten akad kismillió amit rendelhetni lehetne.

Ha azzal bekened a hüvelyed, kívül-belül, csiklót, az egészet úgy amblokk, akkor ízletesebb lesz az előjáték.

A képet meg várom privibe ;)

2016. máj. 10. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom milyen a puncid. Miért nem mutatod meg..? Akár személyesen

2018. márc. 16. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!