Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feldagadt/megduzzadt nagyajkak? Segítség!
Figyelt kérdés
Szombat este telt el egy hét azóta, hogy nem láttuk egymást a párommal, aktív szexuális életet élünk, ezért amikor találkoztunk, először szexeltünk, hogy aztán nyugodtan tudjunk beszélgetni, meg időt tölteni egymással. Mi történt, mi nem, a végére annyira feldagadt a két nagy ajkam, tehát a vaginám külső része, hogy nem csak hogy órási méretű volt!!! de nagyon fájt is. Mára már lohadozott, viszont rettenetesen viszket és nagyon nyomaszt az a dolog, hogy nyúlt a bőröm is a dagadástól :( és nem akarok úgy kinézni mint egy ribi, akinek szétkúrták az izéjét. Légyszi segítsetek. Mi lehetett az ok? És mit tehetek a dagadás és nyúlott bőr ellen? :(
Köszönöm
21 L 25 F
2016. febr. 8. 15:18
2/3 anonim válasza:
Igen, szerintem is mindenképpen menj orvoshoz vele. Még akkor is, ha már enyhült a tünet. Lehet fertőzés is, vagy nem tudom mivel védekeztek, de nekem egyszer az óvszertől volt hasonló tünetem. Igaz nekem nem volt óriási duzzanat, csak picike és irritáltnak tűnt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Elmegyek vele, hátha tud segíteni..
2016. febr. 8. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!