Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya az ilyen punci?
Butaság :)
A pasik nagy részét egyátalán nem taszítja a nagy csikló, sokat meg kifejezetten izgat!
Pl engem is!
Nincs csúnya punci, csak ápolt, vagy ápolatlan és büdös.
Akinek egy nő a puncija miatt nem tetszik, annak nem is a nő kell, hanem csak egy luk, amibe dughatja. Számomra egyáltalán nem fontos a punci kinézete, csak az élvezet, amit nyújt, ha benne vagyok.
Ha nagyon bizonytalan vagy küldj róla képet, és Ígérem, objektíven leírom róla a véleményem.
A műtét pedig drága, és orvosilag kétlem, hogy lenne olyan indok, ami miatt a TB támogatná úgy, mint egyes mell műtéteket.
39/F
Hát ha látnám, sokkal könnyebben meg tudnám mondani. És ezt nem olcsó trükknek szánva mondom... Keress neten egy hasonlót.
Plusz az is számít, hogy mennyire vagy vékony-telt (legalábbis ennél a combzárós vizsglatnál).
De így elképzelve nem lehet annyira durva a helyzet, hogy műttetni kellene. Szerintem járd még körül ezt a kérdést.
24F
#1-es most mondott egy nagy baromságot.
Csiklót nem fogsz tudni műttetni. Ha az nagy akkor nagy. Ha a csiklódat műtenék fenn állna a veszélye, hogy tönkretegyék az idegeket benne és érzéketlen legyen te meg képtelen az élvezetes szexre és az orgazmusra.
A nagy csikló egyébként előny. Szex közben könnyebben lehet stimulálni kéz nélkül is így az orgazmusod biztosabb. :) Ez meg csak előny. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!