Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hallottam, hogy a rosszlányok.hu-s csajok szűztelenítést is vállanak? Aki már volt ilyenen, nagyon lekezelőek veletek, ha megtudják, hogy szüzek vagytok? Vagy csak nagyon felnyomják az árat?
Szegedi vagyok és 19 évesen voltam egy 43 éves gyönyörű MILF nőnél.
10 ezer forintot kért el a végén.
Már a telefonban megmondtam hogy szűz vagyok, ő erre azt mondta hogy persze, vállal szűztelenítést is.
1 órára mentem. Kedves volt nagyon végig. Azt kérdezgette hogy elég jól nézek ki és nem érti miért vagyok szűz. Mondtam hogy mert visszahúzódó, csendes vagyok.
5 perc alatt közösen zuhanyoztunk, utána 5 percig ölelkeztünk, bújtunk, csókolóztunk. Utána 15 percen keresztül nyaltam a punciját majd ő szopott engem 5 percen keresztül. Aztán 20 percig dugtunk misszionárius és lovagló pózokban. A végén az óvszerbe élveztem. Ő ezt lehúzta rólam és a farkamról/az óvszerből kinyaldosta a spermám mosolyogva amolyan ingyen extraként. Aztán még kicsit beszélgettünk, mire letelt az 1 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!