Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőknek is kakilniuk kell szex közben?
Ilyet nőktől akkor hallottam mikor anális szexre került a sor, akik rendszeresen művelték az anális szexet, minden nő ismerősömnek kellett utána. De, hogy szex közben, nem hallottam egytől sem, mármint közösülés közben arról nem hallottam. Ha nem anális szexről beszélünk akkor meg próbáld ki úgy, hogy elintézed délelőtt vagy amikor intézed a nagydolgod, gyors zuhany és utána. Ha utána is kell akkor valami nem stimmel. Kihozhatja stressz is, aggodalmak stb. Lehet csak annyi a problémád, hogy nem engeded el magad aktus közben és folyamatosan kattog az agyad, gátlásaid vannak és az hozza ki. Ilyenről tudok, hogy idegesség, stressz kihozhat ilyet, nem feltétlen aktus közben, de bármikor előjöhet.
Ha tippelhetek szerintem neked csak annyi a bajod, hogy túl sokat aggódsz közben ahelyett, hogy elengednéd magad és élveznéd magát az aktust és átadnád magad párodnak.
Miért ciki a kérdés? Az a ciki mikor valaki tök hülye beszélni nem tud róla, csak áll a farka és dugni tud mint egy kutya. Ez is egy olyan dolog amit lehet művelni mint egy állat és lehet magasabb szintre emelni, aminek alapja, hogy beszélni is tudjanak róla. Nincs olyan, hogy ciki, akinél van azt annyira kell komolyan venni amennyire. Amikor én egy nővel nem tudok arról beszélni ami fontos azt nem veszem komolyan, mert fontos ugye egy kapcsolatban a szex is és beszélgetni is tudni kell róla. Példa rá volt egy kedves lány akivel együtt voltam. Nála az orális szex nem működött jól, úgy szívott, hogy az már nem örömet okozott, hanem kellemetlen volt. Ezen mi ciki? Az lett volna a baj, ha nem lehet leülni vele beszélni, hogy én finomabban szeretem. Vagy bármi egyéb nekem nem úgy hanem így jobb vagy neki nem úgy jó... Azért van a szánk és azért van a kapcsolat, ha már kapcsolatban vannak emberek normális esetben nő és férfi, hogy beszélgessenek és mindenről tabuk nélkül. Ahol egy kapcsolatban vannak tabuk az kuka. Tabu lehet egy olyan kérdés, hogy párom szeretné két férfival vagy én két nővel, azért tabu mert adott esetben fájdalmat lehet vele okozni a másiknak. Kelthetünk benne olyan gondolatokat, hogy ő maga esetleg már nem elég jó nekünk.
Köszi a válaszokat!:)
Igazából nem görcsölök rá,hanem épp az ellenkezője. Ez hasonló érzés, mint amikor már nagyon élvezem, hogy azt hiszem, hogy be fogok pisilni. Persze egyik sem szokott megtörténni, de ahogy élvezem ilyen érzéseim vannak. Csak kíváncsi voltam hátha más is érez ilyeneket,de ezek szerint nem. Ez az érzés szex után el is múlik, szóval igazából egyáltalán nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!