Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerény vagy bevállalós?
7-es vagyok, a megkötözés finomabb módjai, pl. nyakkendő, bilincs vétele tervbe véve, bizonyos segédeszköz használata szex közben is van, szerepjátékok, nőként voltam már nővel (bár ez nem bevállalás kérdése, hanem inkább a nemi beállítottságé), és mint írtam, inkább előnyben részesítem a szenvedélyesebb szexet, az intenzívebb érzéseket, mint a lágy dolgokat. Szívesen kezdeményezem a kapcsolatban a szexet, szívesen vagyok kezdeményező, vagy irányító, de többségében meghagyom ezt a páromnak.:) Illetve szívesen kipróbáltam volna mindig is a többes felállást, de végül nem mentem bele érzelmi okokból. Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Tehát nem olyan hú, de nagy dolgok, de nem fekszek az ágyban mindig ugyanabban a pózban, mint egy darab fa.
Viszont semmilyen fétisem nincs (ha csak a különböző rendvédelmi szervek egyenruhája nem számít annak:)), és a pisi és egyéb szexet kifejezetten undorítónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!