Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, lakatlan szigetre kerültök kettesben valakivel. Minimum évekre, talán egy életre. Közülük ki lenne a partneretek?
Ha valaki nem biztos az identitásában, annak ott a hetes :D
Ha tényleg azzal mennél, akkor mondd azt nyugodtan.
A második képen nincsenek számozások, az első képen lévő számozás a sorrend, a második kép azért van hogy azért ne egy képből ítéljetek. A képen külföldiek vannak, a kép is külföldön készült, akik ráadásul beleegyeztek a fotó készítésébe.
Gratulálok 12-es!
Belinkeltél ide egy kimaszkírozott, sminkelt, retusált képet.
Te biztos nem a Föld nevű bolygón élsz. Ugye? :D
Hát állítolag a sziget már nem lakatlan!
Lákátos!
12es vagyok, tegnap még tetszett és privátot is küldtél egy hasonló alakú lánynak, mint a Lévai Adrienn. :D Master.. :)
Vicc és álszent vagy. Mkinek bejön, a sok fap.na és zsírdisznó,a kinek soha nem lesz ilyen alakja lepontozza. Aki meg egy lyuknak is örül az is lepontozza, mert életében nem lesz köze ilyen nőhöz.
11-es, a lábai állásáról már dugni, khm, azaz tudni lehet, hogy mit szeretne.
26/F
Nekem 3 vagy 5 vagy 9 leginkább.
De egyik nő miatt sem sírdogálnék hogy miért őt vetette partra a tenger mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!