Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
80 A-B mellméret: 1: túl nagy 2: pont jó 3:túl kicsi?
Túl kicsi. Még a B is bőven túl kicsi. Olyan, hogy túl nagy, olyan pedig nincs!:)
25F
Nő vagyok, 75B-s melltartót hordok, szóval tapasztalatból mondom, hogy kicsi, de azért nem túl kicsi. De a túl nagytól vagy a pont jótól messze van. Az A-s pedig túl kicsi.
De az se mindegy, hogy hány éves vagy. Nekem ez pl. már változni nem fog.
tegnap 15:27
Ugye, te most hülyének nézed a kérdezőt?
Ismerem a ti fajtátokat, hogy azért vagytok itt a női rovatban, hogy a mellünkön élvezkedjetek!
Ha csöcsös kép kell, GOOGLE A BARÁTOD!!!
És senki nem fog itt neked melles képet mutogatni, főleg a sajátunkról!
A google-ben lófa-.szt sem találtam.
Ahhoz meg nem kellene vakegérnek lenni és látni kéne hogy azt írtam hogy legalább egy példa képet linkeljen már valaki.
Kedves #17, szerintem egy kicsit nyugodj le.
"Ugye, te most hülyének nézed a kérdezőt?"
Nem, nem hülyének, hanem feleslegesen óvatosnak, ami azért mókás mert ő kért véleményeket a mellméret(é)ről.
"Ismerem a ti fajtátokat, hogy azért vagytok itt a női rovatban, hogy a mellünkön élvezkedjetek!"
Nézd meg jobban a kategóriát (szexualitás/heteroszexualitás). Vajon honnan veszed, hogy ez női rovat? :)
Ha nem akarod elhinni a jó szándékot, akkor ne hidd, de azt se hidd hogy a ti melletek nélkül szomorú maradok. Maximum egy semmitmondó véleményt tudok felajánlani.
"Ha csöcsös kép kell, GOOGLE A BARÁTOD!!!"
Fentebb leírtam, hogy tisztában vagyok az internet adta lehetőségekkel, köszönöm.
"És senki nem fog itt neked melles képet mutogatni, főleg a sajátunkról!"
Meglepődnél, haa tudnád, mennyi lány tölt fel és linkel ide képet a melléről, keress csak rá a kérdések között ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!