Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek már összejött a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek már összejött a pisiszex! Ti hogy vettétek rá a párotokat?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a dolog, lehet hogy beteg, de ez az én dolgom. Azt szeretném, hogy a barátnőm a számba pisiljen. Már utalgattam a téma felé, de rendesen mondani nem merem, félnék, hogy kiakadni, bár már jó pár éve együtt vagyunk.

Van itt olyan akiknél volt ilyen? Minden tapasztalat, vélemény, kérdés, privát üzenet, bármi jöhet a témában! Nyitott vagyok :)

F

2016. febr. 4. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Együtt zuhanyoztok a kádban, és megkérded, ugye nem baj ha itt pisilek!

És a melegre hátha rágerjed!

2016. febr. 5. 06:17
 2/5 61karcsi ***** válasza:
100%
Én megkértem had nézzem meg hogyan pisil, elé ültem a kádban ő fölém állt és pisilt először csak a lábam farkam és max a hasam pisilte le, mikor végzett mondtam megpuszilom és mielött leöblitette volna már nyomtam oda a szám puszi és meg is nyalintottam , később már a számba is mehetett.
2016. febr. 5. 17:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbálok rámenősebb lenni! :) Szokott előttem pisilni, mindig mondom, hogy nekem is hagyjon meg ilyesmik, de hülyének néz.
2016. febr. 5. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:

én lassan vezettemrá de haározottan.

1:nézhetem ahogy pisilsz?

2:akarod fogni pisilés közben (ő a farkamat)

3:zuhanyzás közben lepisilhetlek,vagy te engem.? (na ez hosszú volt)

4:és úgy is,hogy elzárom a vizet?

5:te kezded vagy én?

6:ha te az én számba pisilsz én is pisilhatek a tiédbe?

7:ma is a akarod te perverzkiscsaj?

szóval nem sumákolj,legyél határozott,de ne tul rámanős.

2016. febr. 5. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pisiszexet akarok, találok olyat, akivel lehet. Fizetek neki néhány sört, meg kap egy kis gempát aztán mehet a dolog.
2016. jún. 14. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!