Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek melyik testrésze a legszexibb egy nőn? :D
Figyelt kérdés
Többet is lehet írni :D kíváncsi vagyok, szerintetek mitől lesz bomba egy csaj.. ? :D2016. febr. 4. 16:11
11/35 A kérdező kommentje:
1.kommentelő, akkor az lehet 130 kg-os is, akkor is szexi ??
2016. febr. 4. 17:23
14/35 A kérdező kommentje:
Egész változatos válaszok :D azt hittem majd: 1. Mell, 2. Mell, 3. Mell .. és így tovább
2016. febr. 4. 18:23
15/35 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű: minden mást toronymagasan, messze túlszárnyalva a mellek. Persze jó nagynak kell lenniük!
25/F
16/35 anonim válasza:
Nekem a felső teste annak is az első fele, a hasa és melle együtt nézve, azt szeretem látni leginkább szex közben.
Hameg hátulról csináljuk akkor a segge sem árt ha szexi :)
17/35 A kérdező kommentje:
Na és mi van a kis mellekkel ? :D
2016. febr. 4. 19:26
18/35 anonim válasza:
Lapos has, vékony combok. A kis cici nem zavar.
19/35 anonim válasza:
A kis mellek vadítóak. Szétszopkodni való a bimbik, és nyalogatni, meg masszírozni erősebben a ciciket...:P
20/35 anonim válasza:
#16-os vagyok.
Itt nem a mell méretéről van szó elsősorban, hanem a formájáról. Az egész összkomfort a lényeg végül is, az egész nő egybe cakkum pakkum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!