Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb vágyatok?
10-es: vannak akik most feleségül akarnak majd venni. :D :D
De ha én csak simán ébresztés gyanánt akarnék a szádba élvezni, az nagyon lágy perverzió ebben a kérdésben??? :D :D :D
Ébresztés gyanánt? :D
Azért nem lennék oda, azért legyen már meg a kölcsönösség beleegyezés:D
Ezeket már meg is éltem barátnőkkel:
-Taknyosra szo.patás (arc csapkodás makkal, ráélvezés, sperma szétkenése rajta, lenyalása, átcsurgatás szájába-smárolás)
-Mély torkos cumiztatás keményen
-Se.ggem kinyalatása a nővel, ujjazzon meg, nyalja is a lyukamat és közben veri a gyíkot
-Popsinyalás a lánynak és sperma szétkenése a popsilyukán
-Se.ggből szájba gumi nélkül, és beleélvezés óvszer nélkül a lyukába
-Kikötözés
-Lábfétis (talpra élvezés, szétnyalás-szétkenés rajta, arcba temetése a talpaknak, szaglászása, lábujjak szopogatása, kiverés talppal
-Szerepjátékok
-Mély torkos cumi torokra élvezéssel
-Sperma átcsurgatása egymás szájába, köpés egymás szájába, arcába
-Fenekelés, ostorozás
-Tövig hüvelybe hatolás lovaglásnál, és 360°-ban forgás rajtam ülve
-Tövig popsiba hatolás és 360°-os forgás általam a lány se.ggében tartózkodva
-Szabad ég alatt szeretkezi egy pléden csillagnézés közben/után, vadász lesen, kilátóban, erdőben, kocsiban, vonaton, buszon, tóparton, repülő wc-jében, kiránduláson stb.
-Egymás nemi szerve köré szendvicset készíteni, és felfalni azt egymásról
-Társaságban asztal alatt izgatni egymást
-Kikötözni egymást, kikötözni és megerőszakolni egymást, babaolajos erotikus masszázst adni egymásnak
-Csak egy szandál/saru/magas sarkú legyen a pucér lányon, és így szeretkezni
-Éjjel egy ismeretlen lépcsőházban egymásnak esni, éjjel a liftben egymásnak esni, panelház tetején is
-Vetkőzős társas ivással kombinálva, ami szexben torkollik
-Megmosni a lány haját kintről a kádba hajolván, ami szo.pásba torkollik, majd beránt a kádba és szex
-Kilakkozni a lány körmeit a lábán, ami lábujjszopogatással, talpnyalással, szimatolással, simogatással, arcba nyomással, pénisz kiverésével kezdődik
-Egymáson fekve maszturbálni, a lány a hátán fekve, de rajtam, én missziben a lányon, de magamnak verem
-Jégkockák bevetése, végighúzni a testén, majd a hüvelyébe felnyomni, játszadozni vele…
-Szauna Szeánsz…kettesben szaunázni egy hotelben, magunkra zárni az ajtót…
-Elmenni közösen egy régi osztálytárshoz vendégségbe, és ott döngetni egymást éjjel…
-Ráülni egymás arcára, az alul lévőnek a nyelvét fixen kinyújtva hegyesre, nem mozgathatja, csak a másik fészkelődhet a kinyújtott nyelven
-Ébresztés szo.pással, nyalással
-Megnézni a barátnőmet, ahogy maszturbál, kéjeleg, de meg sem érinthetem, és magamat sem, csak nézni
-Időpontra menni valahová, és inkább késsünk 5-10 percet, de egy vad dugást megejteni előtte
-Beöltözni egymás ruháiba, nagy nevetések közepette, majd jól megbä.$zni így egymást
-Együtt focizni odakint, jól leizzadni, majd besötétedés után egy hatalmasat k.úrni izzadtan a pályán
-Elmenni a barátnőnek vásárolni, és ha kibírom türelmetlenkedés nélkül, akkor megdughatom a próbafülkében. Alapból is, nem kell türelmesnek lennem.
-Eljutni Párizsba, New Yorkba, Tokióba és más nagyvárosokba. Ott szeretkezni minden neves helyszínen.
-Végigbringázni valami hosszabb túraútvonalat külföldön, Magyarországon is, és sátrazni, kőkemény szex mindennap többször a sátorban, a tábortűz mellett is
-Beöltözni régebbi uradalmi ruhákba, majd így piknikezni, magázódva randizni a réten, egy pléden, majd hatalmas szex ebben a ruhában
-Együtt megnézni a napfelkeltét és naplementét is mesés helyekről pl. hegységben, tengerparton is (itt hajnalban szerelmeskedés a parton a sziklák közt)
-Házibulit tartani ketten, majd mikor már mindenki piás, eltűnni egyik szobában és szétszexszelni egymást
-Közösen főzőcskézni, és főzés közben hátulról megk.úrni a nőt
Tábortűz veszélyes! Mi kicsit hűvös augusztusi estét választottunk kicsit túl közel a tűzhöz és....túl tüzesre sikeredett mondhatni...a frissen mosott hajhabozott haj gyúlékony egy anyag.
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!