Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek milyen erzes a szex? Tobbi lent
Nem mindig jó, nekem az első szex egy kellemetlen élmény :/ nem a lánnyal volt gond, hanem nekem rövid volt a fitymafékem 😅😂 aztán a lány szűk volt, elég keményen lovagolt, aztán elszakadt valahogy. Vérzett rendesen, majd mehettem egyből utána orvoshoz, jó volt elmesélni hogy történt 😅
Nedves punciba mindig könnyű és jó betenni, szóval nagyon nincs olyan hogy fájna, és élvezés előtt, se utána :)
Én orgazmusnál olyan belülről feszítő érzést érzek, elkezd bizseregni a farkam, lüktet és amikor elélvezek akkor egy ilyen melegség árad végig a testemen a lüktetéssel együtt :Dd van hogy beleremegek, van hogy mindenem bizsereg, aztán utána azt se tudom hol vagyok, teljes kóma :Dd
orgazmus után nekem 5-10 percig kellemetlen érzés lenne ha folytatnánk a szexet, akár kézzel-szájjal is...
Maga a szex akkor kellemetlen esetleg ha nem elég nedves a lány, de az neki is és nekünk is egyaránt kellemetlen.
Jó látni, hogy érdekel a téma :)
Alapvetően a szűk jobb mint a tág, így jobban stimulálva vannak mindkettőnknél az idegvégződések. Természetesen megfelelő nedvességet el kell érni, hogy ne legyen ebből gond. Vaginális szexnél ehhez legjobb ha az előjáték elegendő. Ha síkosító kell, ott a libidóval vagy fiziológiailag van gond.
Minden póz tud kellemes lenni, amiben eléggé be tudunk hatolni - ha pl csak félig, az azért frusztráló lehet.
Ritka az hogy fájjon a bezárt szög miatt, azért persze nem árt ha a lány óvatosan akrobatikázik ;)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!