Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Nektek milyen erzes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek milyen erzes a szex? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Lany vagyok,es mindig foglalkoztatott a gondolat,hogy nektek fiuknak milyen erzes,mikor a farkatok bent van egy punciban,ami nem tag.Nekem,szemely szerint,altalaban jol eso erzes,de van,hogy kenyelmetlen.Nektek mindig jo?Nincs olyan,hogy faj? Vagy ha elelveztek egy punciba,es a parotok meg kicsit lovagol a farkatokon kozvetlenul utana,az milyen? A parom azt mondja,hogy sosem kellemetlen.Tenyleg ilyen mazlistak vagytok? Mindegy milyen szog,milyen mely,mennyire szuk vagy tag..mindig jo?
2016. febr. 3. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
nem mindeg egyforma :) de ha irsz privit ha erdekel ??
2016. febr. 3. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
A párod egy hazug farok! Te meg naiv vagy.
2016. febr. 3. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves masodik hozzaszolo! Kifejtened,kerlek,hogy miert is vagyok naiv? Ha az lennek,es vakon hinnek abban,hogy mindig jol eso erzes,nem irtam volna ide..
2016. febr. 3. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindig jó, nekem az első szex egy kellemetlen élmény :/ nem a lánnyal volt gond, hanem nekem rövid volt a fitymafékem 😅😂 aztán a lány szűk volt, elég keményen lovagolt, aztán elszakadt valahogy. Vérzett rendesen, majd mehettem egyből utána orvoshoz, jó volt elmesélni hogy történt 😅

Nedves punciba mindig könnyű és jó betenni, szóval nagyon nincs olyan hogy fájna, és élvezés előtt, se utána :)

Én orgazmusnál olyan belülről feszítő érzést érzek, elkezd bizseregni a farkam, lüktet és amikor elélvezek akkor egy ilyen melegség árad végig a testemen a lüktetéssel együtt :Dd van hogy beleremegek, van hogy mindenem bizsereg, aztán utána azt se tudom hol vagyok, teljes kóma :Dd

2016. febr. 3. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:

orgazmus után nekem 5-10 percig kellemetlen érzés lenne ha folytatnánk a szexet, akár kézzel-szájjal is...

Maga a szex akkor kellemetlen esetleg ha nem elég nedves a lány, de az neki is és nekünk is egyaránt kellemetlen.

2016. febr. 3. 13:55
 6/6 PearlDiver ***** válasza:

Jó látni, hogy érdekel a téma :)

Alapvetően a szűk jobb mint a tág, így jobban stimulálva vannak mindkettőnknél az idegvégződések. Természetesen megfelelő nedvességet el kell érni, hogy ne legyen ebből gond. Vaginális szexnél ehhez legjobb ha az előjáték elegendő. Ha síkosító kell, ott a libidóval vagy fiziológiailag van gond.

Minden póz tud kellemes lenni, amiben eléggé be tudunk hatolni - ha pl csak félig, az azért frusztráló lehet.

Ritka az hogy fájjon a bezárt szög miatt, azért persze nem árt ha a lány óvatosan akrobatikázik ;)

26F

2016. febr. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!