Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szoktátok kiadni magatokat itt nőnek?
Figyelt kérdés
itt elsősorban arra gondoltam hogy bi srácok, képeket kérnek pl pasiktol, vagy egyszerűen csevegnek egymással, magukat nőnek kiadva. akár priviben is beszélgethetünk erről.2016. febr. 2. 19:36
3/10 anonim válasza:
Soha.
Viszont egy vicces válaszom alapján, páran azt hitték hogy nő vagyok. Jöttek is a privátok. .D (BDSM téma)
Aztán legnagyobb bánatukra, közölnöm kellett hogy férfi vagyok és csak viccből írtam a választ. :D
4/10 anonim válasza:
Nem nem vagyok ertelmi fogyatekos...
6/10 anonim válasza:
egyszer se fordult elő, és nem is fog.
8/10 anonim válasza:
Én kipróbáltam, hogy lássam, milyen üzeneteket kapnak a nők, hát annyi szánalmas nyomoroncot, akik és amilyen szövegeket írtak, én meg csak röhögtem :)
De hogy a nők vevők is lennének rájuk, azt kétlem...
9/10 anonim válasza:
Szerintem maximum a melegek illetve látens homoszexuálisok :D :D
Igazi fiú, férfi nem csinál ilyet bakker...
24F
10/10 anonim válasza:
Igen!
Néha egy hülye kérdést olvasva nem is lehet megállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!