Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most én vagyok a hazug? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hazug? A pasim nem hiszi el, hogy elélveztem?

Figyelt kérdés

Nem rég feküdtem le a pasimmal. Jó volt, előbb orálnál élveztem el, aztán meg szex közben is.

De a pasim utána kiakadt, hogy bepisiltem (?!) pedig semmi spriccelés vagy ilyen nem volt, csak nedves voltam, és kicsit olyan lett a lepedő. Aztán meg közölte velem, hogy neki már több csaja is volt, és mindenki legalább háromszor elélvezett vele, de az nem ilyen volt.

Most az van, hogy vagy én csinálok valamit rosszul, vagy megjátszom magam.

Megkérdeztem, hogy az nem lehet, hogy eddig játszották meg magukat a csajai? Mert én TUDOM, hogy elélveztem, és a nedvesedés is normális, ezzel már találkoznia kellett volna.

Ő meg megsértődött, mint egy tinilány, és hajtogatja, hogy nála LEGALÁBB HÁROMSZOR élvez el, aki képes hüvelyi orgazmusra, úgyhogy ne hazudjak.

Elment a kedvem mindentől.

Gonosz vagyok, ha most szakítok vele ezért?

Mert ezt leszámítva eddig minden jó volt, ez az első konfliktusunk, de én ezen nem tudom magam túltenni.

22L (23F)

2016. febr. 2. 12:57
1 2
 11/14 opened paradise ***** válasza:

Elég beteg...

Talán kicsit kényszeres.

2016. febr. 2. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nevetséges. Teljesen normális vagy. Már csak, hogy megfogalmazódott benned ez a kérdés, az hiba volt. Szerintem egyáltalán nem vagy gonosz, ha ezért szakítasz vele.
2016. febr. 2. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Bolond a gyerek, dobd!
2016. febr. 2. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom sírjak vagy nevessek...dobd ki ezt a balfaxt.

Azért majd kérj tőle bocsánatot előtte,hogy nem rendezted táblázatba az orgazmusaid számát,nem húztad a strigulát mindegyik után.

2016. febr. 8. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!