Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm üt engem és mindig megcsal, mit tegyek?
Van egy kicsi önbecsülésed is? Mert akkor úgy kidobod, hogy a lába se éri a földet. Elhiszem, hogy szereted, de azért mindent nem lehet eltűrni. Meg ezek szerint Ő nem viszonozza az érzéseidet vagy legalábbis semmibe veszi. Jó Neki, mert a segge alá van rakva minden. Ő elhagyni nem is fog így Téged, max egy még tehetősebb pasiért.
Ne haragudj, hogy ezeket írom, de tényleg senkiért nem éri meg tönkretenni magad. Én 2,5 évig voltam egy olyan kapcsolatban, ahol nem becsültek meg, hülyének néztek és mindenért én voltam kikiáltva hibásnak, pedig nem én kacsintgattam félre. Idegileg felőrölt teljesen. Féltem kilépni sokáig a kapcsolatból, hogy mi lesz ha nem lesz senkim, egyedül leszek stb. De annál már az is jobb, ha egyedül vagyok mintsem egy szar kapcsolatban, ahol hülyítenek. Nálunk nem volt biztos a megcsalás akkor... de most érdekes mód azzal a nővel él együtt. Tehát csak nem légből kapott dolog volt. Nálatok viszont biztos tény.
Ne hagyd alázni magad!! Egy ideig piszok rossz lesz, de erősnek kell lenned és nem szabad elérzékenyülni a hízelgésének. Nekem 3 hónap volt, amíg zaklatott és próbálkozott. Közben el-elgyengültem, de ez idő alatt se voltam sose hajlandó találkozni vele. Szépen lassan kikopott az életemből. 8 hónapra a szakítás után meg rám talált az igazi boldogság. Lassan 1 éve leszünk együtt. Az exemet pedig a szakítás óta egyáltalán nem láttam (több mint másfél éve). Ha boldog akarsz lenni, akkor le kell zárnod ezt a kapcsolatot és nyitni az új felé! Megérdemled!! És sikerülni is fog, csak légy erős ;) 26/L
...és sose fog megváltozni, max. ígérgeti, de nem fog történni semmi. Esetleg ritkul majd a megcsalások száma...
Az utolsó voltam
Akkor szenvedj édes fiam,és ne itt sirdogálj nekünk.
Egy nap majd terhesen áll eléd, s amilyen hiszékeny vagy,te el is hiszed hogy a tied.
De azon ne csodálkozz majd ha a cuccaidat a lakásod előtt találod egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!