Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm üt engem és mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm üt engem és mindig megcsal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van hogy ha valamiben nem értünk egyet, akkor elkezd csapkodni, meg rúgni is néha, pedig örülhetne hogy itt lakik mivel az enyém a lakás, ő költözött ide. Már 5. éve hogy együtt vagyunk, és már megis csalt egy párszor. Pl: pénteken is arra jöttem haza, hogy egy pasival van a hálószobánkban az ágyban, és még neki állt feljebb hogy én hogy-hogy hamarabb jöttem haza, meg hogy hagyjam őt békén, és ilyen előfordult már párszor.Szerintetek ez normális dolog?Elviselem mert nagyon szeretem, de ugyanakkor nagyon fáj hogy megcsal, de nem tudom nélküle elképzelni, szerintetek hogy vegyem rá hogy megváltozzon?
2016. febr. 1. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra és légy férfi. Nehogy eltűrd már hogy így megalázzon. A saját ágyatokban csal meg egy másik pasival? Én az első alkalommal kivágtam volna a lakásból minden cuccával együtt!!
2016. febr. 1. 23:27
 12/23 anonim ***** válasza:

Van egy kicsi önbecsülésed is? Mert akkor úgy kidobod, hogy a lába se éri a földet. Elhiszem, hogy szereted, de azért mindent nem lehet eltűrni. Meg ezek szerint Ő nem viszonozza az érzéseidet vagy legalábbis semmibe veszi. Jó Neki, mert a segge alá van rakva minden. Ő elhagyni nem is fog így Téged, max egy még tehetősebb pasiért.

Ne haragudj, hogy ezeket írom, de tényleg senkiért nem éri meg tönkretenni magad. Én 2,5 évig voltam egy olyan kapcsolatban, ahol nem becsültek meg, hülyének néztek és mindenért én voltam kikiáltva hibásnak, pedig nem én kacsintgattam félre. Idegileg felőrölt teljesen. Féltem kilépni sokáig a kapcsolatból, hogy mi lesz ha nem lesz senkim, egyedül leszek stb. De annál már az is jobb, ha egyedül vagyok mintsem egy szar kapcsolatban, ahol hülyítenek. Nálunk nem volt biztos a megcsalás akkor... de most érdekes mód azzal a nővel él együtt. Tehát csak nem légből kapott dolog volt. Nálatok viszont biztos tény.

Ne hagyd alázni magad!! Egy ideig piszok rossz lesz, de erősnek kell lenned és nem szabad elérzékenyülni a hízelgésének. Nekem 3 hónap volt, amíg zaklatott és próbálkozott. Közben el-elgyengültem, de ez idő alatt se voltam sose hajlandó találkozni vele. Szépen lassan kikopott az életemből. 8 hónapra a szakítás után meg rám talált az igazi boldogság. Lassan 1 éve leszünk együtt. Az exemet pedig a szakítás óta egyáltalán nem láttam (több mint másfél éve). Ha boldog akarsz lenni, akkor le kell zárnod ezt a kapcsolatot és nyitni az új felé! Megérdemled!! És sikerülni is fog, csak légy erős ;) 26/L

2016. febr. 1. 23:27
 13/23 anonim ***** válasza:

...és sose fog megváltozni, max. ígérgeti, de nem fog történni semmi. Esetleg ritkul majd a megcsalások száma...

Az utolsó voltam

2016. febr. 1. 23:32
 14/23 aperitif ***** válasza:
Úgy őszintén, mit szeretsz rajta?
2016. febr. 2. 00:04
 15/23 A kérdező kommentje:
a múlt összeköt, szép emlékek
2016. febr. 2. 00:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor az már csak ragaszkodás, megszokás, nem is szeretet.
2016. febr. 2. 06:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Akkor szenvedj édes fiam,és ne itt sirdogálj nekünk.

Egy nap majd terhesen áll eléd, s amilyen hiszékeny vagy,te el is hiszed hogy a tied.

De azon ne csodálkozz majd ha a cuccaidat a lakásod előtt találod egy nap.

2016. febr. 2. 08:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz és kérj segítséget, ha magadtól nem tudod most ezt a helyzetet helyesen kezelni. Talán segít feldolgozni azt, hogy el kéne hagynod, vagy továbblépni, mert ez így tényleg nem normális.
2016. febr. 2. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Nagyon szereted, biztos,hogy ő is "szeret" téged, hiszen még egy ilyen birkát, már ne haragudj, még egyet nem talál. Lakhatást biztosítasz neki, ahol hancúrozhat másokkal, csapkod, rugdos (fogadok,hogy ilyenkor szinte összekuporodsz egy sarokban). Remélem dolgoznia sem kell, mert te még el is tartod. Légy már férfi, legalább valamennyire, és ezeket a szentimentális nyavalygásokat, hogy "az együtt töltött idő, és a szép emlékek" esetben felejts el, és add ki szépen az útját!
2016. febr. 2. 09:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Dobd a fenébe! Ez a csaj semmibe nem néz téged. A TE lakásodban, a közös ágyatokban csal meg mással?! Ez a pofátlanság netovábbja... Ha tovább tűröd, még az is megeshet, amit már előttem írtak, hogy becsúszik egy baba a dologba. Mehet majd a para, hogy ki az apuka... Megváltozni szerintem a büdös életben nem fog
2016. febr. 2. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!