Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy szeretitek a hímvesszőt?
Figyelt kérdés
Borotváltan , szőrösen vagy valami formára igazított ? Ha formára igazított akkor milyen formára? Korotokat is írjátok ha kérhetném! Előre is köszi a normális válaszokat!2016. jan. 31. 11:46
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszik ha szőrös, csak legyen visszavágva valamennyire. A túl sok már nem szép
És az egyik barátomé körülmetélt volt, az például nagyon nem tetszett. De nem amiatt szakítottunk, őt attól még szerettem
19/L
2/9 anonim válasza:
Ha BMW ülésén meredezik, mindenhogy szeretik...
3/9 anonim válasza:
A teljesen csupasz sem jó(nem elég férfias)és a nagyon szőrös sem,az kimondottan taszító.Nekem a rövidre vágott/nyírt tetszik:)
19L
4/9 Timike10a válasza:
Én a himveszőn nagyon szeretem.xd.ja és legyen borotvált,és nagy. Xd
6/9 anonim válasza:
kérdés mennyire szőrös a pasi
mert ha teszem azt nagyon, akkor a csupasz intim marha hülyén néz ki :-DDD
de amúgy szinte szőrtelen pasin jól mutat a csupaszság :-)
komolyan meg úgy hordja ahogy neki kényelmes, nem hiszem h nekem lenne bélészolásom
8/9 anonim válasza:
Csupaszon. Szeretem ha minden szinten kisfiusan nez ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!