Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki küldött már párjának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki küldött már párjának szexi/intim képet/videót?

Figyelt kérdés

Leszögezem, ne küldjön senki semmiről képet, nem az a kérdés célja!

Ki az aki küldött már párjának, esetleg idegennek valamilyen intim/szexi képet vagy videót? Mi volt rajta? Előfordult többször is? Hol küldtétek? (email, skype, fb, ..) Nem féltetek hogy meglátja valaki?

Bármilyen részlet érdekel a mit/milyet/hogyannal kapcsolatban.

21l

2016. jan. 30. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
küldtem már boxeres képet, küldtem a farkamról premierplánba volt hogy csak a makkomról makrót.. és nem volt panasz soha. volt hogy skype de volt h viber-en. arra mindig figyeltem, hogy arc ne legyen rajta, és nem azért mert nem bízok a partnerben hanem azért mert mások kárából tanulok
2016. jan. 30. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Én küldtem már barátomnak,mindenfélét.Pózolóst,meztelent,masztizóst stb.Ő fenék mániás,tehát fenékről sok képet és videót csináltam neki.Nem féltem,mert ismerem és bízom benne,különben ő is küldött ilyen videókat és képeket nekem.Én arc nélkül csináltam,bár a tetoválásaimról biztos felismernének ha ismerősök látnák,de mint mondtam bízom benne.
2016. jan. 30. 10:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Van olyan aki sose küldött még és nem is tenne ilyet?
2016. jan. 30. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Páromnak még nem küldtem ilyesmit. Ha távol vagyunk egymástól és pajzánkodni támad kedvünk, akkor pikánsabb/szókimondó üzenteket váltunk vagy megbeszéljük telefonon.

Olyan viszont volt, hogy egy lánnyal elég jól belemerültünk a témába, netes ismerkedéskor és előjött a téma, hogy osszunk meg egymással ilyen intim dolgokat. Videót nem mertem küldeni, ilyet nem vállalnék be egy ismeretlen, idegen embernek. Hangfelvételt viszont küldtünk egymásnak arról, ahogy magunkhoz nyúltunk. Nagyon izgalmas volt. :)

25.B.N

Pasik! Nem kérek privit, köszi!

2016. jan. 30. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Küldtem igen,és nem érdekelt ki lássa..nincs szégyelnivalóm..és én is kaptam,de másnak nem mutatnám meg..f36
2016. jan. 30. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem az épp aktuális csajom skype-n a melleit küldte el régebben. Nem volt valami hatalmas, se formás, de legalább csak én kezelhettem őket...

A hétvégén volt hogy egy a pasiján kívül rám is felizguló csaj küldte a melleit, neki hatalmas nagyok vannak. Hogy ő miért? Mert ri bancból van.

2016. jan. 30. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen küldtem képeket a vőlegényemnek, amikor külföldön dolgozott.

Egyszer megismerkedtem a facebookon egy pasival, hónapokig beszélgettünk , komolyra fordult. Meztelen képeket kért , én meg küldtem neki, nem is egy alkalommal.

Késöbb találkoztunk, 1 évig együtt voltunk stb. A lényeg, hogy amikor szakítottunk (csúnyán) elküldte őket a bátyámnak... Egész alakos ( arc is látszott) full meztelen képerk voltak. Nem örült a bratyó :-*

2016. jan. 30. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Küldtem a volt barátomnak. Többet is. Fehérneműs volt mind, meztelen egy sem volt. Látszott az arcom is rajta. Inkább szexibb, sokat sejtető képek voltak. Emailben küldtem mindig. Teljesen megbíztam benne, nem féltem hogy meglátja valaki. Rendőrként dolgozik, egy percig nem gondoltam hogy ezzel kiszúrna velem. Másnak viszont soha többet nem küldenék semmi ilyet.

L

2016. jan. 30. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sosem küldtem se páromnak, se senkinek..
2016. febr. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!