Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Féfiak! Titeket mivel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfiak! Titeket mivel lehet meglepni az ágyban?

Figyelt kérdés
Barátommal nagyon jó a szexuális életünk, de engem zavar hogy mindig ő csinál mindent. Mármint az aktus résznél, mert előtte orálba kap tőlem rendesen attól nem kell félteni. Azt tervezem hogy legközelebb mikor megyek hozzá, felveszek egy szexi fehérneműt, beteszem az análtágítóm hogy mire odaérünk ne kelljen várnia/lassan csinálni hanem egyből csinálhassa rendesen, (anál a kedvence) és ezalkalommal én csinálok mindent! Mindkettőnknek a kutyapóz a kedvencünk, de szeretném ha akkor csak feküdne és élvezné amit vele teszek. Nektek ez tetszne? Vagy mit találjak ki, hogy kicsit kizökkenjünk a megszokott dolgokból?
2016. jan. 30. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Jó az ötlet,nekem tetszene. A kutyát hanyagolnám inkább lovagoltatnálak.

F/33

2016. jan. 30. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönne. A férfiakat általában nagyon fel tudja izgatni bármilyen váratlan dolog az ágyban. Akár az is izgató tud lenni, ha hirtelen mondjuk átveszed az irányítást, a korábbi pózt abbahagyva elkezded szopni.

A szexi fehérnemű meg análtágító pedig nagyon izgató lehet, ha szereti az anált. Esetleg meglepheted valami új izgalmas játékszerrel, stb.

Remélem tudtam segíteni!

Sok sikert! ;)

2016. jan. 30. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:

A legcélszerűbb az lenne ha meghívnátok harmadiknak!

Nagyon jó vagyok a szeren, és vihatnék egy kis új színt az életetekbe! De egyszerűen csak el kell kezdeni kipróbálni dolgokat amik még nem voltak meg!

2016. jan. 30. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Te furán álomnő vagy
2016. jan. 30. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Sztem ha az orgazmus pillanatában egy péklapáttal tarkónba$zod, az elég meglepő lesz neki.

Ha ezt kutyapózban is tudod kivitelezni, na az már engem is meglepne.

2016. jan. 30. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Exem többször meglepett random orális játékokkal, és imádtam... ;)
2016. jan. 30. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindegy mi lenne mert tetszene :)
2016. jan. 30. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:
az oralis jatekok mit takarnak?
2016. jan. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!