Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő a szexkapcsolat? 20/N
Nem tudom erről mások hogyan vélekednek, szerintem nincs vele gond.
Egyetemista vagyok és dolgozom is, se időm, se energiám nem lenne elég egy "normális" kapcsolatra, valószínűleg szegény srácot elhanyagolnám.
Viszont a szexet igénylem, szóval összejárok egy sráccal, aki ugyanott tanul ahol én. Egyéjszakásaim nincsenek, meg nem is váltogatom a partnereimet és ezzel a fiúval az elején leszögeztük, hogy csak szex van.
Mi a véleményetek? Pár lány, aki tud róla ribizlinek tart. Szerintetek?
Le kell őket szarni magasról. Az ő dolguk, mit gondolnak. Én például álszent idiótának tartom az olyanokat, mint az a "pár lány". Ez meg az én dolgom.
Ne mások véleményétől függj sosem.
Nem vagy ribizli.
Értékrend,nevelés kérdése.
Szerintem nem gáz,a te konkrét esetedben pláne.
Összejársz dugni egy sráccal.
És?
Egyetlen egy esetben lenne teljesen elfogadható!
Ha velem szexelnél! És ezt még így gondolja rajtam kívűl többezer kedves perverz honfitársam! :-)
Szép napot!
Jó szexet!
A hagyományos értékrendű emberek számára elítélhető dolog. Hiszen pont a felelősséget és a szerelmet zárod ki, ami a felnőttség egyik és másik(persze még sok egyéb is van) alap pillére.
A modernebb, ám ettől még cseppet sem jobb elfogadás vallás alapján ha így éled az életed mindenki köteles elfogadni, senki sem ítélhet el.
Van egy harmadik, mi szerint csak azzal vagy köteles megosztani az előéleted, akivel később komoly kapcsolatra vágysz. A világ többi részének nem kell el mondani, sőt, nem is érdekel senki mást.
Én az első és a harmadik verziót látom helyesnek.
Ha engem kérdezel személyesen, én el foglak ítélni. Ugyanakkor ha az egyik ismerősöm ismerőse vagy és úgy tudom meg, egy cseppet sem fog érdekelni a magánéleted, ahogy a világ nagy részének a magánélete sem érdekel.
Nincs ezzel gond, miért is lenne?
Azt viszont sosem értettem, hogy ez mennyire, vagy mire elég. Kap az ember testi kielégülést, emellett a lelke elsorvad. Se szeretet, vagy ha vannak érzelmek, elfojtásra kerülnek, mert hát, a szabály az szabály...
Azt sem értem, hogy miért kell ehhez kevesebb energia, mint egy érzelmes kapcsolathoz, ahol megbecsülést és tiszteletet is kapsz, valamint nem kell elfojtani önmagad sem. Talán ezért van manapság ez az érzelmileg sivár világ.
Nyilván, mindenkinek magánügye, mit csinál, de akkor sem bírom felfogni, hogy mire jó ez...
Igen.
És ettől te nem fogsz idegennel dugni?
De.
Akkor meg mi változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!