Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuz letemre miert izgat jobban a durvabb, vadabb szex gondolata?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 18:52
11/21 anonim válasza:
Az is izgat, hogy ki legyél kötözve?
12/21 A kérdező kommentje:
A kotozes annyira nem.. Inkabb akkor csak fogjon le.. Vagy taszitson a falhoz/zuhanyzo kabinhoz stb.
2016. jan. 29. 19:18
13/21 RRR válasza:
dehogy vagy rossz
7-es voltam
ezek a vágyak,meg nem is vészesek
14/21 meow26 válasza:
Az csak jó, ha tisztában vagy a vágyaiddal! Nekem is van olyan, amit még nem próbáltam ki, de tudom, hogy tetszene... :) Sok nő vágyik a durvaságra, ez tök normális, nem perverz... :)
15/21 anonim válasza:
Ez nem szüzesség kérdése. Ilyen vagy és kész.
16/21 anonim válasza:
a lefogás, falhoz szorítás még a vadság legeleje :)
én imádnám veled ezt tenni kényeztetés é szex közben is :)
24/f
17/21 anonim válasza:
Mert a szűz lányok ilyenek......
19/21 anonim válasza:
Van ilyen. Amíg szűz voltam, engem is nagyon izagtott. Mióta szexelek, azóta már kevésbé, mivel tudom, mennyire tud fájni ha durván és érzéketlenül csinálják. Plusz mivel szerelmes vagyok a pasiba akivel szexelünk, nem lenne jó érzés ha direkt meg akarna alázni vagy fájdalmat okozni. Szóval lehet, hogy ez a vágy erősödni fog, de nálm pont hogy enyhült.
20/21 A kérdező kommentje:
Megalazas gondolatarol szo sem volt.:) Termeszetesen az szamomra is lehangolo. Es persze tisztaban vagyok vele,hogy a durvabb egyuttletek sem mennenek az en helyzetem miatt egyik alkalomrol a masikra..Hanem majd csak egy hosszabb kapcsolatban tudom csak elkepzelni es normalis,hogy hatarokkal.
2016. jan. 31. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!