Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ismét megszeretni az orális szexet?
Mármint adni, kapni sosem szerettem. De adni mindig is élveztem, örömmel nyújtottam efféle örömöket a korábbi partnereimnek. Csak aztán jött egy, akinél nem csak a szopás volt kötelező, de a nyalás is, minden szex előtt, függetlenül attól, hogy volt-e éppen kedvem bármelyikhez is vagy sem, merthogy "szexuális kultúra". Ha ellenkeztem, akkor meg teljesen kiborult, és végül nem lett semmi az egészből, hiába voltunk már csak lépésekre a szextől.
Azóta kiléptem ebből a kapcsolatból, de ezt azóta sem tudtam legyűrni. Korábban magamtól is rendszeresen felajánlottam a dolgot, most viszont a párom hiába kéri, csak nagyon ritkán tudom rávenni magam. De ő megérdemelné pedig, egyáltalán nem erőlteti, csak néha-néha fél szóval megemlíti, hogy egyébként jól esne. Mondtam neki is, hogy miért nem csinálom gyakrabban, megértő a kérdésben, de ez nem segít sokat a dolgon, hogy ő örülne az orális kényeztetéseknek, én meg nem adom.
Hogyan szerethetném meg ismét az orális szexet nyújtani? Szeretném, ha a páromnak ez nem egy "ünnepnapi" esemény lenne, hanem rendszeresebb, ahogyan ő arra ténylegesen vágyik. Emiatt nem fog elhagyni vagy megcsalni, ebben biztos vagyok, nem is azért kérdezem, pusztán a jó közérzete kedvéért szeretnék ezen változtatni.
A segítséget előre is köszönöm!
Sokan nem hiszik, de egy szexuálpszichológus tud segíteni ilyen esetekben is.
Nyilván egy erős negatív bemyomás fűződik neked ehhez, aminek a legyűrésében nem segít pusztán a belátásod.
A probléma nagyobb nálad. Ilyenkor kell szakember segítségét kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!