Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van, hogy ha megtudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy ha megtudják itt, hogy csak rövidre vágom a szőrömet a puncimnál, akkor rögtön igénytelen vagy feminista leszek?

Figyelt kérdés

Ezt komolyan nem értem :D

Főleg, hogy ez olyan dolog, amit én, a partnerem, meg a nőgyógyászom lát, senki más.

2016. jan. 29. 12:29
1 2 3
 21/24 Költőnő? ***** válasza:
100%
Mkinek él a fejében egy kép, ami szerinte esztétikus és mellette meg higiénikus is. És valahogy el sem tudják képzelni hogy másnak meg vmi homlokegyenest más megoldás lehet ugyanolyan esztétikus és higiénikus
2016. jan. 29. 15:16
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm kabócalánynak, hogy retardált pi csának hívott priviben. :D

Jobb a lelkednek? :)

2016. jan. 29. 15:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem pl kifejezetten tetszik
2016. jan. 29. 16:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Nincs így, kedves kérdező. Mindenki hordja úgy a fazont, ahogy szereti. Pl. ex barátnőmét egyszer én vágtam rövidre mert megkért rá, amúgy természetesen hordta. Utána meg másra is megkért :-))) Viszont mielőtt elmentünk naturista kempingbe, legyantáztatta, mondván hogy jól nézzen ki. Én mondtam hogy nem muszáj, de ő meg akkor ragaszkodott hozzá, holott mondtam neki, hogy ott sem kötelező a csupaszság. Azt mondta le akar ott is barnulni.
2016. jan. 29. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!