Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti osszetudnatok jonni egy olyan emberrel ( ferfi v nő). Akin minden tetszik, csak a fogai nem?
Olyanok a fogaid mint a csillagok,de nem azért mert úgy csillognak,hanem mert olyan sárgák és távol vannak egymástól :D :D
Engem eltántorítana a hölgytől.
22/Lovászfiú
Én csak abban az esetben nem tudnék összejönni valakivel a fogai miatt, ha az el van hanyagolva, láthatóan hiányos, sok lyuk, több napi lepedéklerakódás. Mert az az igénytelenség felkiáltójele, ebben az esetben ha nem képes az alapvető tisztálkodásra a fogai terén akkor valószínűleg más területen is vannak ilyen hiányosságok.
Tehát nincs rendben a személy.
Akkor köszönöm, de nem kérek belőle.
Viszont ha csak az a gond, hogy nem hófehér pl meglátszik rajta a kávézás általi enyhe elszíneződés, vagy vannak akiknek gyengébb a foguk és némelyik kilyukad, de kezelve van, tehát tesz érte, hogy ne legyen rosszabb. Esetleg esztétikailag nem a legmegnyerőbb a mosolya , szabálytalanul nőtt fogak, kiálló metszőfog, stb. Ez nem igazán zavarna, bár én extrém eset vagyok mert valamiért kedvelem a különleges lányokat.
Lehet valami ferdült fétisem van, de a tökéletes arányos arc kevésbé tetszik, mint mondjuk ha valakinek kissé eláll a füle, vagy szeplős az orra, stb.
Attól függ milyen szinten. A barátomnak sem tökéletesek a fogai, az egyik metszőfogából le lett törve egy darab, és nem valami szépen csinálták meg neki, látszik, hogy hol van ráépítve, ott picit sárgább is. Valamennyire zavar, de nem nagyon, mert amúgy a többi foga szép, és figyel a szájhigiéniájára.
Olyannal, akinek rohadnak a fogai, büdös a szája, vagy annyira szabálytalan, hogy a pókot is kiharapja a sarokból, nem tudnék járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!