Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két éves kapcsolat alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éves kapcsolat alatt egyszer sem sikerült élveznem mit tegyek? 18\L

Figyelt kérdés
A páromnak nincs ilyen gondja, neki az első alkalomtól kezdve sikerült.
2016. jan. 27. 20:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%
Tanítsd meg a pasidat ujjazni, és nyalni!
2016. jan. 27. 22:37
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

"Látom az értő olvasás sem megy neked."

Ertem en a velemenyedet, majd kinovod. (vagy hulye maradsz)

2016. jan. 27. 22:40
 23/29 anonim ***** válasza:

#22 :D

Jó éjt!

2016. jan. 27. 22:42
 24/29 Noblesse Oblige ***** válasza:

Tény és való, hogy a női orgazmusért meg kell dogozni... de nemcsak a férfinak, hanem a nőnek is! Igen aranyoskám, neked is!

Én is azon nőneműek táborába tartozom, aki parázósabb, és még az orgazmuskészségem sem 5*-ös. Nekem is kemény hónapok munkája feküdt az első orgazmusomig.

Amit nőként magadért megtehetsz:

Először is fedezd fel a saját tested! Nyugodtan nyúlhatsz magadhoz, simogathatod magad, ahogy érzed, hogy kellemes. A szexben kár a szégyenlősködés, ez nem egy kiállítás, itt nem kell róla tudnia senkinek.

Másik a szexben is nyugodtan játszhatsz magaddal, vagy megmutathatod a párodnak hol érintsen meg, ahol neked nagyon-nagyon kellemes volt. Ha szeret a párod örömmel fedezi fel a tested és a benned rejlő új lehetőségeket! Nyugodtan izgasson fel kézzel és szájjal. Ingerheti mindkettővel a csiklót!

Másik a lazítás. Én a saját példámból jöttem rá, hogy nekem elég elég lazának lennem... extra lazának kell lenni. Tehát az az alapállapot, amikor nyugiban fekszel és nem gondolsz semmire, az még közel sincs ahhoz a lazasághoz, ami az orgazmushoz kell! Szintén gyakorlás közben jössz majd rá, ha párod elkezd kézzel, vagy nyelvvel ingerelni érezni fogod, hogy mikor vagy az orgazmus felé vezető úton. Az, hogy nem vagy elég laza onnan tudod, hogy egy ponton megáll a folyamat. A vágyad csak nőttön nő, a tested bizsereg, a végtagjaidba lehet olyan érzés mintha forró láva kúszna a lábfejedtől az öledig... és aztán amikor az utolsó lépcsőfokot kéne megmászni ott, megreked minden. De sosem szabad csüggedni! Gyakorolni kell és sok-sok önzetlen perc kell a párod részéről amikor csakis rád koncentrálja te is és ő is a figyelmét. És ne félj elmondani neki, hogy mit érzel! Mikor jó, mikor nem, milyen érzés, milyen tempót tartson!

A szex kaland, játék, felfedezés, tanulás! Ne görcsöljetek rá csak kísérletezzetek! Ha párod mondjuk ebbe nem megy bele, és őt ez nem érdekli vagy belemegy, de érzed, hogy nem lelkes vagy nem akarja igazán, akkor sajnos ott nincs mit tenni. Ő nem akarja igazán, hogy beteljesedjen a gyönyöröd. Vannak ilyen férfiak is!

2016. jan. 28. 01:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Maszturbálással sikerül elélvezned?
2016. jan. 28. 10:42
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van előjáték
2016. jan. 28. 17:34
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van előjáték és nem ujjazom magam
2016. jan. 28. 17:39
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?

Az lejött,hogy a pasid csak ürítésre használ,már ne haragudj.

Dehogy magadat sem...trollkodsz,vagy mi?:D

2016. jan. 28. 17:48
 29/29 anonim ***** válasza:
A #27. miatt nekem is úgy jött le, hogy troll kérdés. :D
2016. jan. 28. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!